Botanische tuin bruiloft

Naar het altaar lopen en vergezeld worden door de bezienswaardigheden en geluiden van de natuur, dat is de Botanische tuin bruiloft. Een concept met de perfecte foto-achtergrond voor één van de mooiste dagen van je leven, waar gasten van zullen genieten. BASMA creëert deze dag voor jou.

Trouwen in een Botanische tuin

Een bruiloft in de Botanische tuin is erg populair de laatste jaren. Mensen willen vaker trouwen in de natuur en dit thema sluit hier perfect bij aan. Je kunt het zo groots maken als je zelf wilt.

Met een Botanische tuin heb je een natuurlijke achtergrond die veel warmte en comfort uitstraalt. Omdat deze tuinen zelf al gevuld zijn met kleurrijke bloemen en planten, heb je al gauw het wauw effect binnen. En wie denkt dat dit concept zich alleen leent voor buiten, zit je mis. Er zijn meerdere locaties in Nederland die zalen verhuren met een Botanisch thema.

In dit concept is enorm veel ruimte voor creativiteit. Denk aan verlichting, decoratie, muziek en nog veel meer. Er zijn zoveel opties om uit te kiezen die jouw gasten zullen herinneren aan de geweldige tijd die ze hadden terwijl ze jouw mooiste dag vierden.

Organisatie van je Botanische bruiloft

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Botanische tuin locatie

Wij werken samen met locaties die jouw Botanische droom werkelijkheid maken. Met de natuur om je heen heb jij de perfecte trouwlocatie binnen handbereik.

Botanische tuin catering

Botanische tuin catering

Een heerlijk vegetarisch hapje of iets anders om van te smullen. Wij regelen voor jou en je gasten de beste catering.

Botanische tuin

Fotograaf Botanische tuin

Een Botanische tuin is de perfecte locatie om mooie foto´s te maken. Een fotograaf legt jouw mooiste momenten vast en laat zijn of haar creativiteit los.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Bohemian bruiloft

In 3 stappen je Bohemian bruiloft tot in de puntjes verzorgd.
Organiseren event | Basma

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

Op de bruiloftdag zorgt BASMA ervoor dat elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht, komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..