De Babyshower

De perfecte verrassing voor je zwangere vriendin en een moment om nooit te vergeten: de babyshower.

Alles over de Babyshower

Een verrassingsfeestje georganiseerd door vriendinnen om de aanstaande mamma in het zonnetje te zetten. Bij een babyshower gaat alles om gezelligheid, leuke activiteiten, lekker eten en mooie cadeaus. Het thema is blauw of roze gebaseerd op de gender zwangere vrouw in verwachting is.
Alles over de babyshower - Basma

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Babyshower cadeau | Basma

Babyshower Cadeau

Babyshower Etiquette

Babyshower Locaties

Wat is een babyshower

Wat is een Babyshower?

De Babyshower komt oorspronkelijk uit India. Hier organiseren vriendinnen van de zwangere vrouw een verrassingsfeestje om te vieren dat de baby bijna komt. Tijdens dit feestje worden spelletjes gespeeld en veel gepraat over wat de voorspellingen zijn van de komende maanden. Ook worden er veel cadeautjes gegeven die handig kunnen zijn voor de ouders van een baby. Denk hierbij aan boekjes, zalfjes of een speentje. Het geven van cadeautjes is belangrijk maar het is belangrijker om te laten zien dat je er voor haar bent tijdens de zware maar mooie tijden.

Let wel op bij het organiseren van een Babyshower want het is niet fijn om dat vlak voor de bevalling te doen. De laatste paar weken kunnen erg zwaar zijn. Het is het beste om de babyshower tussen de 5 en 10 weken voor de verwachte bevalling te doen.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je babyshower

In drie stappen je babyshower tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Het doel van de ontwerpfases: weten waar je aan toe bent en hoe je babyshower er uit gaat zien.

2

Planning

Na de ontwerpfase gaan we met de planning aan de slag. We presenteren een persoonlijk, gedetailleerd plan. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld. Het resultaat: een onvergetelijk dag!

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...