Walt Disney

Beleef de magische sprookjeswereld van Walt Disney.

Alles over Walt Disney

De Walt Disney stijl doet je denken aan een magisch mooi sprookjesverhaal. Dit evenement is gebaseerd op vele sprookjes verhalen zoals: Belle en het beest, Assepoester, doornroosje  en nog veel meer! De stijl wordt gekenmerkt door de mooie verlichtingen, de mooie maar ook luxe bloemen, de grote vuurwerkspektakels en vooral het warme gevoel dat je ervaart. De stijl wordt meestal gebruikt bij grote en ultieme events waarbij de gasten met een spectaculaire maar ook een mooie ervaring naar huis gaan.

Banner Walt Disney

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto Walt Disney

Decoratie Walt Disney

Walt Disney speelt zich af in een magische wereld. Een bijpassend en adembenemend decor mag hierin niet ontbreken. BASMA tovert elke ruimte om tot het magische sprookje.

A photo of a fireworks display on the Fourth of July

Special effects Walt Disney

Het Walt Disney thema wordt gekenmerkt door special effects en om een surrealistische wereld na te bootsen. Wij ondersteunen je met de inzet hiervan. Van droogijs en rookmachines, tot aan vuurwerk. 

Foto Walt Disney

Licht en geluid Walt Disney

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij verzorgen licht en geluidsapparatuur en kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

 

Foto Walt Disney

Ervaar het Walt Disney Thema

 Met het Walt Disney thema voeg je een vleugje magie toe aan jouw bedrijfsfeest. Je kan het feest baseren op één van de vele Disneykarakters zoals bijvoorbeeld Mickey Mouse, Donald Duck, Elsa uit Frozen of zelfs Woody uit Toy Story. Mocht je geen keuze kunnen maken, is het natuurlijk ook mogelijk om Disney zelf als middelpunt nemen. Wat je ook kiest, wij verzorgen een magische en spectaculaire avond.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...