Lente bruiloft

De lente is het favoriete seizoen om in te trouwen. De bloemetjes komen in de bloei en het zonnetje schijnt. BASMA helpt je graag met het organiseren van jouw bruiloft in de lente.

Lente bruiloft locaties

Een lente bruiloft is extra bijzonder wanneer deze op een buitenlocatie plaatsvindt, zoals een grote tuin, groen landschap, boerderij, strand of buitenzwembad.

Omdat het weer in Nederland best onzeker kan zijn, is het verstandig om een locatie te kiezen die zowel binnen als buiten mogelijkheden biedt. Zo kun je bijvoorbeeld de ceremonie buiten houden en de receptie binnen, zodat je het beste van beide werelden hebt en je lente bruiloft extra speciaal wordt.

Veel koppels kiezen er in de lente voor om voor een binnenlocatie te gaan, vanwege de risico’s op slecht weer. Het voordeel van een binnenlocatie is dat je niet afhankelijk bent van het weer, wat ook voor decoratie- en cateringbedrijven voordelen biedt.

Lente Bruiloft Foto

Oganisatie van je bruiloft in de lente

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Lentejurk | Basma

Lente trouwjurk

De lente trouwjurk kent veel zachte kleuren. Zo is het leuk om licht groen of roze toe te voegen aan je jurk of accessoires.

Lente bedankjes | Basma

Lente bedankjes

Bedankjes maken voor een lente bruiloft is leuk en makkelijk. Je kunt bijvoorbeeld een leuk plantje of verse tuinkruiden in een potje doen met een bedankkaartje er omheen.

Lente bruiloft decoratie | Basma

Lente bruiloft locatie

In de lente is het verstandig om een locatie te kiezen die zowel binnen als buiten mogelijkheden biedt. In samenwerking met meerdere locaties maken wij jouw lente bruiloft werkelijkheid.

Lente Bruiloft Decoraties

Lente bruiloft decoratie

Bloemen, bloemen, bloemen! Lente is het seizoen van de bloemen en daarom zou het bijna zonde zijn als je niet voor bloemen decoratie kiest op jouw bruiloft.

Bij BASMA bieden we een ruime keuze aan decoratieopties met zijden en echte bloemen. Denk hierbij aan prachtige flowerwalls, tafel centerpieces, een bloemen cake-tafel, bloemen op het podium, bloemenplafonds voor de entree en zelfs bloemendecoratie voor trappen. Er is genoeg keuze om jouw perfecte bloemendecoratie te kiezen!

Voor een lente bruiloft zijn vooral pastelkleuren populair, zoals zalmroze, lichtgroen en babyblauw. Andere lentekleurthema’s omvatten kleuren als wit, gebroken wit, geel, paars, groen en roze.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Lente bruiloft

In 3 stappen je Lente bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

Organiseren event | Basma

1

Bruiloft design

 In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA. Wij delen niet alleen onze mooiste werk, maar luisteren vooral naar hoe jij je grote dag voor je ziet.

2

Bruiloft planning

We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde. Zo zorgt ons team van specialisten voor locatieonderzoek, licenties, reserveringen, gastenlijsten en budgetbeheer.

3

Bruiloft productie

Op de bruiloftdag zorgt BASMA ervoor dat elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht, inclusief alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen, komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..