The Great Gatsby

A little party never killed nobody!

Alles over The Great Gatsby

De Great Gatsby is een roman die zich afspeelt in de roaring twenties. Dit was een bewogen periode waarin sterk werd afgeweken van de tot dan toe geldende normen. In die periode waren de Flapper-girls de trendsetters. Vrouwen ontdeden zich van korsetten, de haren werden massaal kort geknipt en de rok kwam tot net boven de knieën. De uitspraak die je in die tijd ook veel hoorde was; “a little party never killed nobody”.

Banner The Great Gatsby

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto The Great Gatsby Foto

Decoratie The Great Gatsby

De Great Gatsby staat voor groteske feesten. Decoratie met een luxe uitstraling mag daarom niet ontbreken. Wij toveren elke locatie om tot een adembenemend decor.

Foto The Great Gatsby Foto

Catering The Great Gatsby

Bij Basma werken we samen met verschillende cateraars die zijn gespecialiseerd in het verzorgen van maaltijden op locatie.

Glowing chandeliers illuminating spacious contemporary restaurant with brown wooden furniture and cozy atmosphere

Locatie The Great Gatsby

Wij van BASMA werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen met jou de geschikte locatie de mooiste invulling geven. 

Foto The Great Gatsby

Ervaar de luxe

De grote Gatsby, een rijke mysterieuze veteraan uit de Eerste Wereldoorlog, heeft zich een weg naar de rijke bovenlaag van de bevolking gebaand. Een event waar groots wordt uitgepakt. Wij realiseren een luxe belevenis dat voldoet aan de normen van de daarbij behorende hogere klasse. Centraal staat glitter, glamour en luxe uit de jaren 20.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..