Release Party

Hard werk mag beloond worden! Organiseer een Release Party. Hoe? BASMA vertelt je er alles over.

Alles over een release

Een release party markeert de lancering van een nieuw product of dienst, een mijlpaal die vaak maanden of zelfs jaren van toegewijd werk vertegenwoordigt. Het is een groots moment van viering, waarbij teams terugkijken op het complexe ontwikkelingsproces dat tot dit punt heeft geleid.

Bedrijven kunnen er ook voor kiezen om hun release te delen met een breder publiek, waardoor niet alleen de naamsbekendheid wordt vergroot, maar ook potentiële klanten de kans krijgen om kennis te maken met het nieuwe aanbod.

Famous Entertainer Stands on Stage, Greets Audience, Starts Performance. Software Company Founder, Tech Marketing Guru Making a Pitch, Presentation Speaker Giving Talk. Cinematographic Back View

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto Release Party

Licht en geluid

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij verzorgen licht en geluidsapparatuur op locatie en kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

Empty stage Design for mockup and Corporate identity,Display.Platform elements in hall.Blank screen system for Graphic Resources.Scene event led night light staging,3D render.

De bekendmaking tijdens de release party

Het tentoonstellen van uw nieuwe product of dienst moet speciaal zijn. Het product of dienst kan je bijvoorbeeld demonsteren op een prachtig podium dat vol in de schijnwerpers staat. Of misschien wil je vuurwerk of rook inzetten om het ‘’wauw-effect’’ te creëren. Wij van BASMA kunnen jou hierin helpen en leveren de nodige middelen.

Wedding reception drinks served by a waiter

Catering release party

Onze partners in de catering zijn niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van heerlijke maaltijden, maar ze gaan nog verder. Ze zijn experts in het leveren van een ongeëvenaarde culinaire ervaring die jou evenement of bijeenkomst een blijvende indruk zal geven. 

Female presenters having a speech in conference hall

Intern of extern

Een release party is een bijzonder moment om met jouw team te vieren. Je blikt terug op alle processen die hebben geleiden tot de ontwikkeling van het nieuwe product of dienst. Als bedrijf kan er ook voor kiezen om jouw release open te stellen voor een extern publiek.

Bij het plannen van uw release party zijn we er om u te ondersteunen op elke stap van de weg. We begrijpen dat deze gelegenheid van groot belang is, en daarom werken we nauw met u samen om elk detail te perfectioneren.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

Onze samenwerking begint met het ontwerp. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...