Velvet Black

Een net, zakelijk en luxe evenement.

Alles over Velvet Black

Bij het Velvet Black evenement draait alles om de kleur zwart. Dan zou je misschien denken dat zwart een duistere en een onaangename kleur is, maar dat is zeker niet het geval! De Velvet Black stijl is een zakelijke, luxe maar ook een fijne stijl. Je kan de stijl herkennen aan de mooie zwarte decoratie met af en toe nog een ander kleurtje erin toegevoegd.

Banner Velvet Black

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto Velvet Black

Licht en geluid Velvet Black

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij verzorgen licht en geluidsapparatuur op locatie en kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

Foto Velvet Black

Catering Velvet Black

Wij van Basma werken samen met verschillende cateraars. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van snacks en gehele maaltijden op locatie.

Foto Velvet Black

Locatie Velvet Black

Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen jouw Velvet Black evenement de mooiste invulling geven. 

Foto Velvet Black

Velvet Black decoratie

Bij de Velvet Black Stijl worden voornamelijk zwarte kleuren gebruikt, het geeft je een zakelijk, maar ook een leuk gevoel. Alles ziet er zo strak en mooi uit.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...