Velvet Black

Ontdek de wereld een net, zakelijk en luxe evenement.

Alles over Velvet Black

Bij het Velvet Black-evenement staat de kleur zwart centraal. Hoewel zwart vaak wordt geassocieerd met duisternis en somberheid, is dat hier absoluut niet het geval! De Velvet Black-stijl straalt juist elegantie en verfijning uit, met een vleugje luxe. Deze stijl kenmerkt zich door prachtige zwarte decoraties, soms met een subtiel vleugje andere kleuren om het geheel te verrijken.

Basma kan je helpen bij het creëren van de perfecte Velvet Black-sfeer voor je evenement. Met ons oog voor detail en expertise in decoratie kunnen we ervoor zorgen dat de zwarte elementen naadloos samensmelten met de subtiele accenten, waardoor je een zakelijke, luxe en tegelijkertijd aangename ambiance bereikt die de essentie van Velvet Black weerspiegelt.Banner Velvet Black

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto Velvet Black

Licht en geluid Velvet Black

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij verzorgen licht en geluidsapparatuur op locatie en helpen je met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

Foto Velvet Black

Catering Velvet Black

Wij van Basma werken samen met verschillende cateraars. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van snacks en gehele maaltijden op locatie.

Foto Velvet Black

Locatie Velvet Black

Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen jouw Velvet Black evenement de mooiste invulling geven. 

Foto Velvet Black

Velvet Black decoratie

In de Velvet Black-stijl staat het gebruik van voornamelijk zwarte kleuren centraal, wat een combinatie van zakelijkheid en een plezierige sfeer creëert. De uitstraling is strak en prachtig verzorgd. Bij BASMA hebben we een specialiteit in decoratie en styling, en we staan klaar om je te helpen bij het realiseren van deze verfijnde en stijlvolle sfeer voor je evenement.100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...