Hennafeest

Het Hennafeest is een prachtig ritueel waarop de bruid haar laatste avond als ongehuwde vrouw doorbrengt.

Alles over het Hennafeest

Het Hennafeest draait eigenlijk om de officiële overgang van de bruid naar haar nieuwe familie. Sommigen sluiten ook hun officiële huwelijksverbintenis, de Nikah, op deze dag. In verschillende culturen worden op deze avond mooie Henna-ontwerpen aangebracht op de handen en voeten van de bruid.

Henna wordt gezien als een bron van kracht en geluk die het huwelijk beschermt. Het feest wordt gevierd met familie en goede vrienden. Als je ook een mooi hennafeest wilt, kan BASMA je helpen.Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Marokkaans Hennafeest

Het Marokkaanse hennafeest is een traditioneel evenement. Op deze speciale gelegenheid worden prachtige Henna-ontwerpen aangebracht op de handen en voeten van de bruid. BASMA staat klaar om te helpen bij het organiseren.

Turks Hennafeest

Het Turkse hennafeest is een traditioneel evenement dat georganiseerd wordt om de officiële toetreding van de bruid tot haar nieuwe familie te vieren. BASMA staat klaar om te helpen bij het organiseren.

 

Dresscode Hennafeest

De dresscode voor een henna feest varieert sterk en is sterk afhankelijk van de culturele achtergrond. Terwijl sommige bijeenkomsten een traditionele kledingstijl zoals kaftans of sarongs kunnen vereisen, zijn andere meer informeel en staan ze open voor eigentijdse mode.

Cadeau Hennafeest

Het is een traditie om tijdens het hennafeest een bescheiden geschenk te geven als je ook naar de bruiloft gaat. Het idee is dat je, als je niet aanwezig kunt zijn op de bruiloft zelf, het cadeau tijdens het hennafeest overhandigt.

Het cadeau hoeft niet ingewikkeld te zijn, want volgens de etiquette is het gebruikelijk om een envelopje met geld te geven. Uiteraard is een persoonlijk cadeau ook welkom volgens de etiquette, dus als je iets bijzonders in gedachten hebt, zal de aanstaande bruid daar zeker blij mee zijn.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je hennafeest

In drie stappen je hennafeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

Onze gezamenlijke reis begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de feestwereld van BASMA. Wij delen niet alleen ons mooiste werk, maar luisteren vooral heel goed naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Na de ontwerpfase gaan we met de planning aan de slag. We presenteren een persoonlijk, gedetailleerd plan. Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

De feestelijke dag is aangebroken en wij van BASMA zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..