Hennafeest

Het Hennafeest is een prachtig ritueel waarop de bruid haar laatste avond als ongehuwde vrouw doorbrengt.

Alles over het Hennafeest

Het idee van het Henna feest is het als het ware officieel weggeven van de bruid aan de nieuwe familie. Sommigen verrichten hun Nikah (officiële trouwverbintenis) ook op deze dag. In veel culturen wordt er op deze avond bij de bruid op haar handen en voeten mooie Henna tekeningen gezet. De henna wordt gezien als krachtbron, bron van voorspoed en goed geluk die je huwelijk beschermd. Het feest wordt gehouden met familie en goede vrienden. Als jij ook een prachtig hennafeest wil kan BASMA je daarbij helpen.

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Marokkaans Hennafeest

Turks Hennafeest

Dresscode Hennafeest

Cadeau Hennafeest

Tijdens het hennafeest is het gebruikelijk om een klein geschenk te geven als je ook naar de bruiloft gaat. De bedoeling is dat je nog wat geeft tijdens de bruiloft zelf dus als je daar niet aanwezig bent geef je dat cadeau in plaats van tijdens de bruiloft op dat feest. Je hoeft niet moeilijk na te denken over het cadeau want het is etiquette dat je een envelopje met geld geeft! Een persoonlijk cadeautje mag ook volgens het etiquette dus als je een prachtig cadeau hebt zal de verloofde daar zeker niet van af zien.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je hennafeest

In drie stappen je hennafeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

Onze gezamenlijke reis begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de feestwereld van BASMA. Wij delen niet alleen ons mooiste werk, maar luisteren vooral heel goed naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Na de ontwerpfase gaan we met de planning aan de slag. We presenteren een persoonlijk, gedetailleerd plan. Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

De feestelijke dag is aangebroken en wij van BASMA zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...