Over BASMA

BASMA creëert en ontwikkelt de meest bijzondere evenementen. Wij richten ons op bruiloften, bedrijfsevenementen en feestjes. Ontdek zelf waarom onze evenementen van wereldklasse zijn.

Dit zijn wij

Met toewijding en passie creëren wij de mooiste evenementen. Alles wat we doen, staat in dienst van de beleving van onze klanten.

BASMA staat voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw wensen en dromen ten aanzien van een evenement vormen ons uitgangspunt.

We krijgen pas voldoening wanneer wij aan elke gast een onvergetelijk moment hebben bezorgd.

Foto 001 Landingspage-min

Het begin en toekomst

Het Onstaan foto

Het ontstaan

BASMA, wat glimlach betekent in het Arabisch, is opgericht door Wadei Laroussi in september 2008. Oorspronkelijk begonnen als DJ BASMA, richtten we ons op Marokkaanse bruiloften en zorgden we voor alles: van apparatuur tot boekingen, van muziek tot decoratie. Dankzij ons succesvolle concept verzorgden we wekelijks veel bruiloften.

Ontwikkeling van basma

Ontwikkeling

Vanuit DJ BASMA groeiden we verder tot BASMA FX en vervolgens tot decorateur BASMA Wedding. Eind 2022 is besloten om verder te gaan onder de naam BASMA. Het resultaat is een uitgebreid assortiment van producten en diensten gericht op het organiseren van een bruiloft, bedrijfsfeest of feestje.

Toekomst van Basma

Toekomst

Het verhaal en onze droom zetten wij door in de toekomst. Wij hebben veel vertrouwen in de toekomst en maken mooie stappen. Eind 2022 hebben wij onszelf opnieuw uitgevonden. 

BASMA | Creating Memories is ontstaan. 

Met nieuwe visies en ambities. Ons geheim? Wij blijven dichtbij onszelf.

Vacatures

Wij zijn continu op zoek naar collega’s die ons team komen versterken. Hieronder vind je een overzicht van onze vacatures voor de leukste banen en functies. Bekijk de vacatures en aarzel niet om contact op te nemen.

Wij dragen een steentje bij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen​

Wij nemen verantwoordelijkheid en maken bewuste keuzes op economisch, ecologische en sociaal vlak.

Erkend leerbedrijf​

BASMA verwelkomt dagelijks stagiairs vanuit MBO en HBO onderwijsinstellingen. Afgelopen jaren heeft BASMA diverse erkenningen ontvangen van opleidingen.

Gastcollege

Ieder jaar organiseert ROC Amsterdam de opleidingsdagen en wij zijn één van de trotse organisaties die haar verhaal mag delen.

In de media

Regelmatig komt Wadei Laroussi, oprichter en eigenaar van BASMA,
in het nieuws over diverse onderwerpen. Bekijk hieronder een overzicht van interviews met Wadei.

Flexibiliteit en stiptheid is wat voor ons en onze cliënten een belangrijk vereiste is. En dat doet BASMA bijzonder goed.

Abdelhafid Bochhah, BOCHA food

Decoratie huren

Huur je decoratie bij BASMA en maak van elk evenement iets bijzonders. Of je nu op zoek bent naar bijzondere bruiloft decoratie, unieke verlichting voor een bedrijfsevenement of stijlvolle accessoires voor een feestje thuis, wij hebben het in huis.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Zo organiseren wij je evenement

In 3 stappen je evenement tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

2

Planning

3

Realisatie
Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...