Turkse Verloving

Een Turkse verloving, ook wel bekend als “nişan,” is een traditionele ceremonie waarbij de families van het toekomstige bruidspaar hun verloving officieel aankondigen en vieren met rituelen en feestelijkheden.

Alles over de Turkse Verloving

De Turkse verloving is veel veranderd over de jaren. Vroeger deed de familie van de man vaak het huwelijksaanzoek maar tegenwoordig vinden de koppels meestal elkaar. De Kiz Isteme gaat eigenlijk over elkaar leren kennen. Het is een prachtig stuk van de Turkse cultuur vol nederigheid, vertrouwen en tradities. De traditie wordt vaak thuis gehouden bij de familie van de vrouw maar er zijn ook veel mensen die bijvoorbeeld een zaal huren. Wil je echt een goede indruk maken? BASMA kan je hierbij helpen!

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Turkse verloving locatie

Om de hand vragen

Het rode lintje

Kiz Isteme

Het verlovingsfeest is een prachtige Turkse trouwtraditie! De Turkse Verloving begint bij de Kiz Isteme (de familie vragen naar de hand van hun dochter). Hierna komt natuurlijk een prachtig verlovingsfeest. De verlovingsringen worden aan elkaar vastgeknoopt met een rood lint. 

Het lint staat voor de maagdelijkheid en wordt doorgeknipt door de imam (Een voorganger van de moskee) of een familielid van de vrouw. Op deze prachtige dag wordt veel gedanst, gegeten en gelachen. Bij BASMA kunnen we ervoor zorgen dat u verlovingsfeest onvergetelijk zal zijn!

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je Turkse verloving tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting en meer.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...