Bruiloft organiseren

Jouw bruiloft, de mooiste dag van je leven! Je droomt van een sprookjesachtige ervaring, een dag gevuld met onvergetelijke momenten op een adembenemend decor. Ontdek direct hoe wij dit voor je doen.

100%

Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%

Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+

Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Jouw droombruiloft!

BASMA creëert prachtige en unieke bruiloft styling en decoraties. Met onze jaren lange ervaring en persoonlijke aanpak, ontwikkelen wij jouw droombruiloft.

Of het nu gaat om een intieme of grootschalige, luxe bruiloft. Wij toveren elk bruiloft locatie om tot een onvergetelijke belevenis.

Bij BASMA worden wij niet beïnvloed door trends of mode, maar zijn wij geïnspireerd door jouw visie en persoonlijk verhaal. Op basis van jouw locatie, thema, gekozen kleuren, wensen, stijl en budget, schetsen wij je ideale bruiloft.

Luxe bruiloft organiseren

Organisatie van je bruiloft

Wij ontwerpen, plannen en realiseren decoratie & styling van de mooiste dag van je leven. 

Bruiloft styling

Bruiloft styling

BASMA creëert unieke en persoonlijke bruiloft styling. Van het aankleden van de locatie tot de kleinste details, wij zorgen voor een decor dat perfect past bij jouw stijl en wensen.
Weddingplanner

Weddingplanning

Onze planner helpt je hele bruiloft te organiseren. Bij je keuze voor locatie, catering, decoratie, entertainment, het draaiboek en veel meer. Het doel is jou volledig ontzorgen.

Bruiloft entertainment

Een leuke zangeres, band of fotograaf? Wij helpen jou met het regelen van de leukste entertainment op jouw bruiloft. Met ons uitgebreide netwerk kunnen wij je adviseren.

Onze bruiloft thema’s

Er zijn talloze culturen en tradities die elk hun eigen unieke kenmerken hebben. Om deze diversiteit te weerspiegelen, ontwikkelden we samen met onze klanten en topontwerpers bijzondere thema’s voor jouw bruiloft.
Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en wij gaan voor je aan de slag. 

Creatief, oplossingsgericht en doen een stap extra voor hun bruidsparen!

Anne-Martine Speelman | Anne-Martine Weddings & Events

Decoratie huren

Huur je decoratie bij BASMA en maak van elk evenement iets bijzonders. Of je nu op zoek bent naar bijzondere bruiloft decoratie, unieke verlichting voor een bedrijfsevenement of stijlvolle accessoires voor een feestje thuis, wij hebben het in huis.

Zo organiseren wij je bruiloft

In drie stappen je bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

Op de dag van de bruiloft, en de dagen ervoor, zorgen wij ervoor dat elk detail wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..