Decoratie huren

Met de prachtige decoraties van BASMA wordt elke locatie omgetoverd tot een onvergetelijke plek voor jouw speciale dag. Bekijk direct ons aanbod van decoratie om te huren.

Ons decoratie aanbod

Bridestage vanaf € 375

Bride stages zijn prachtige achtergronden waar jij en je droomprins plaatst neemt. BASMA Weddings heeft diverse bride stages beschikbaar in evenals diverse stijlen, tarieven en uitvoeringen.

Meubilair vanaf € 3,50

Je trouwlocatie heeft niet altijd (de juiste) tafels & stoelen beschikbaar. Of je wilt bijzonder meubilair op jouw grote dag. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan meubilair voor een bijzonder inrichting.

Servies & glas vanaf € 9,75

Wil jij geen doorsnee servies & glaswerk op je bruiloft? Maar zoek je naar bijzondere kleuren dat past bij het gekozen thema van je bruiloft. Denk aan een gouden of zilveren thema op je bruiloft decoratie.

Linnen vanaf € 12,50

Linnen kunnen je tafelsetting bijzonder aankleden. Linnen geven je tafels een prachtige uitstraling. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment aan linnen. Bekijk de onze diverse bijzondere creaties

Middenstuk vanaf € 25

Bloemen mogen absoluut niet ontbreken op de mooiste dag van je leven. Je kunt kiezen uit verse of zijden bloemen. BASMA Weddings heeft een uitgebreid assortiment van diverse soorten en uitvoeringen.

Bruidsboeket vanaf € 75

Je bruidsboeket is een bijzonder stuk bloemen die tijdens je bruiloft op vele momenten meedraagt. Dit vergt persoonlijk aandacht en daarom nemen wij hier voldoende tijd voor om het samen te stellen.

Bruidstaart vanaf € 295

Op je mooiste dag mag een bijzonder, mooie en heerlijke bruidstaart niet ontbreken. BASMA Weddings heeft i.s.m. diverse professionele bakkerijen een uitgebreid assortiment voor jou samengesteld.

New Born vanaf € 475

Na een eerste of tweede gezegend geboorte van je prins of prinsesje wil je dit natuurlijk uitbundig vieren met familie, vrienden en dierbaren. Vooral de eerste keer is zo bijzonder. Wij zijn gespecialiseerd hierin.

Restyling vanaf € 25

Heb je een locatie die je wil omtoveren tot een sprookje? Wij hebben alles in huis om van een buurthuis om te toveren tot een paleis. Bekijk de mogelijkheden van inrichting en stijlen in decoratie.

Effecten vanaf € 150

Wil jij een bijzonder hoogtepunt op jouw mooiste dag van je leven? Overweeg dan speciale effecten van BASMA Weddings. Lage rook en vuurwerk voor je eerste dans met je prins en prinsesje.

Verlichting vanaf € 145

Bruiloft Verlichting: je kunt je ballroom omtoveren tot een paleisje met bijzondere sfeerverlichting. Wij hebben draaiende lampen, sfeerverlichting in verschillende kleuren.

Bruidsbank vanaf € 95

De bruidsbanken van BASMA Weddings zijn prachtig ontworpen en gedecoreerd. Hierdoor zijn het een echte eye-catcher op je mooiste dag. Neem plaats op één van onze bruidsbanken.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...