Hindoestaanse bruiloft

Het organiseren van een Hindoestaanse bruiloft vereist veel toewijding en geduld, maar het zijn juist de kleine details die het verschil maken tussen een mooie en een fantastische bruiloft. Met een zorgvuldige voorbereiding zal jouw bruiloft uitblinken tussen die van jouw vrienden en familie. BASMA helpt je hierbij.

Decoratie op een Hindoestaanse bruiloft

Hindoestaanse bruiloften staan bekend om hun uitbundige en feestelijke sfeer. Bij BASMA vinden we het belangrijk om elke cultuur te vertegenwoordigen. Daarom hebben we een speciaal concept ontwikkeld dat draait om kleurrijke en vrolijke culturen.

Hindoestaanse decoratie is herkenbaar aan de frisse en kleurrijke elementen, zoals prachtige flower walls, kleurrijke altaars met lichtjes en opvallende tafeldecoraties. We kunnen ook decoratie op maat maken en staan altijd open voor nieuwe ideeën en wensen van onze klanten.

Organisatie van je Hindoestaanse bruiloft

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Hindoestaanse bruiloft zaal

Bij BASMA werken we nauw samen met locaties en maken we de mooiste droomlocaties werkelijkheid. Geheel volgens de Hindoestaanse tradities.

Hindoe huwelijk benodigdheden

Er zijn een aantal belangrijke rituelen waar je rekening mee moet houden bij een Hindoestaanse bruiloft. BASMA beschikt over deze kennis.

Hindoestaanse trouwjurk

De trouwjurk is het pronkstuk op een Hindoestaanse bruiloft. Kies je een sari, lehenga of een westerse jurk? Onze specialisten helpen je hierbij.

De make up en trouwjurk op een Hindoestaanse bruiloft

Bruidsmeisjes
De mooiste foto’s worden gemaakt als je bruidsmeisjes allemaal in dezelfde stijl gekleed gaan. Regel daarom een visagiste en kapster voor de hele groep. Zorg dat iedereen van tevoren weet dat er verwacht wordt dat zij opgemaakt en geknipt worden.

Iets minder leuk, maar wel heel erg belangrijk: als iedereen weet wat de kosten zijn, komen er ook geen onaangename verrassingen op de dag zelf. Makkelijker is natuurlijk dat jullie als bruidspaar de rekening voor iedereen betalen, maar dat is niet altijd haalbaar.

Een sari op je bruiloft: ja of nee?
Een sari is nog steeds een van de mooiste klederdrachten voor een bruiloft. Niet alleen erg stylish, het is ook een mooie manier om je Hindoestaanse achtergrond en cultuur te eren.

Het omwikkelen van een sari kan best lastig blijken in de praktijk. Zorg dat een oma, tante of moeder in de aankleedruimte aanwezig is om iedereen te helpen. Je tijdschema komt zo niet in de war, en de bruidsmeisjes die struggelen met de sari hoeven niet zelf iemand mee te nemen.

Misschien weet je nog niet of je een sari, lehenga of een westerse jurk wilt dragen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een mix van verschillende stijlen, op verschillende momenten van de dag. Vooral bij de traditionele outfits is het belangrijk dat je de gehele outfit minimaal drie keer past voor de bruiloft.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Hindoestaanse bruiloft

In 3 stappen je Hindoestaanse bruiloft tot in de puntjes verzorgd.
Aanpak Stappen

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

BASMA voert elk detail van het ontwikkelde plan uit. Alles wat we samen hebben bedacht, inclusief alle draaiboeken, komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...