Surinaamse bruiloft

Een Surinaamse bruiloft is altijd één groot feest. Grote families, veel lekker eten, gezellige muziek en een prachtig decor. Wij helpen je graag met de organisatie.

Surinaamse bruiloft tradities

De Surinaamse cultuur kent vele tradities als het om bruiloften gaat. Eén daarvan is de Matkorwa. Twee dagen voor het huwelijk vindt deze traditie plaats, waarbij de vrouwen aarde opgraven bij het huis van de bruid en bruidegom. Deze aarde wordt gebruikt voor de vuurpot die hoort bij het huwelijksritueel.

Een andere, oude traditie in Suriname is uithuwelijken, waarbij partners elkaar niet zelf uitkiezen. De ouders kunnen achter de rug om van hun kind een partner zoeken voor ze. Uithuwelijken komt vaak voor bij families, waarbij familieleden met elkaar trouwen.

Een gearrangeerd huwelijk is ook mogelijk. Hierbij hebben de ouders van te voren de partner uitgezocht en laten ze elkaar kennismaken om te kijken of ze met elkaar willen trouwen.
Foto 001 Surinaamse bruiloft-min

Organisatie van je Surinaamse bruiloft

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Surinaamse catering

Surinaamse bruiloft catering

Wij werken samen met cateraars die het beste eten uit Suriname voor jouw mooiste dag verzorgen.

Surinaamse bruiloft

Surinaamse bruiloft zaal

In samenwerking met de mooiste locaties kunnen wij een lege zaal omtoveren tot jouw Surinaamse sprookjesverhaal.

Surinaamse decoratie

Surinaamse bruiloft decoratie

Bij BASMA geloven we dat er nooit genoeg aankleding en decoratie kan zijn op een Surinaamse bruiloft. Met ons uitgebreide assortiment aan decoratie is er altijd wel iets te vinden dat perfect bij jou past.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Surinaamse bruiloft

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Organiseren event | Basma

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

Wij zorgen ervoor dat elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht, inclusief alle draaiboeken, komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..