Libanese bruiloft

In de Libanese cultuur geldt het principe ‘meer is meer’, waarbij een grootschalige bruiloft als mooier, leuker en energieker wordt beschouwd. BASMA gaat deze uitdaging aan en verzorgt graag jouw Libanese bruiloft.

Libanese bruiloft tradities

Libanese bruiloft tradities zijn extravagant en gedurfd.

In de ochtend wordt de bruid bij haar ouderlijke huis opgehaald. Soms wordt er dan nog een klein feest gehouden, die ook op straat lekker door gaat. De bruid gaat na afloop met de bruidegom mee.

Het Hennafeest
Tijdens het Hennafeest worden vrienden en familie uitgenodigd om de avond samen te vieren. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit feest. Traditioneel gaf zowel de bruid als de bruidegom een eigen feest, maar tegenwoordig kiezen steeds meer koppels ervoor om dit gezamenlijk te doen. Er is muziek, er wordt waterpijp gerookt en de traditionele Libanese dans Dabke wordt uitgevoerd.

Halverwege wordt er gezorgd voor het avondeten. Daarna komt de bruid in een galajurk samen met de bruidegom naar het podium. Een man danst dan met een schaal bloemen en henna richting het koppel. Er wordt alleen henna op één pink gedaan, omringd met briefgeld en een touwtje er omheen. Na afloop hijsen de gasten het koppel zittend in stoelen omhoog en gaat het feest lekker verder.

De bruiloft
Als je dacht dat het Hennafeest over de top was, houd je hart dan maar vast. De dag van de bruiloft is zowaar nog extravaganter.

Deze dag begint al vroeg met haar en make up. In Baalbek gebeurt dit traditioneel op straat, waar familie en bewoners een kijkje mogen komen nemen hoe de bruidegom geknipt en gekapt wordt. Hierna volgt een paardenshow. Opgetuigde paarden ‘dansen’ dan door de straat heen.
Foto 001 Libanese bruiloft-min

Organisatie van je Libanese bruiloft​

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Libanese bruiloft zaal

Bij BASMA werken we samen met locaties waar je van kan dromen. Wij toveren een bruiloftzaal om tot een Libanees paradijs.

Libanese bruiloft catering

In samenwerking met cateraars verzorgen wij het beste eten voor jouw Libanese bruiloft.

Libanese bruiloft decoratie

Van vuurwerk tot aan een rookgordijn, niets is te gek op een Libanese bruiloft. Bij BASMA doen we alles om jou en je partner in het middelpunt te zetten.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Libanese bruiloft

In 3 stappen je Libanese bruiloft tot in de puntjes verzorgd
Aanpak Stappen

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

Elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht, inclusief alle draaiboeken, komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..