Opening Bedrijfspand

Het is een dag waar jullie lang naar hebben uitgekeken, een dag die symbool staat voor groei, ambitie en de vervulling van dromen.

Alles over de opening van een bedrijfspand

Het openen van een nieuw bedrijfspand is meer dan alleen het ontsluiten van deuren. Het symboliseert groei, vastberadenheid en de voortdurende toewijding aan jouw klanten, partners en de gemeenschap. De officiële opening van je bedrijfspand is een buitengewone gebeurtenis die absoluut niet onopgemerkt mag blijven.

Met een grootschalige opening maak je ongetwijfeld indruk op al je gasten. En BASMA staat klaar om je te assisteren bij het organiseren van dit speciale evenement, of het nu gaat om het doorknippen van het lint of het creëren van een volledige avond vol festiviteiten. 

Success. Young people celebrating, look happy, have party at office or bar. Men and women drinking alcohol, talking, laughting. Holidays, weekend, business and finance, friendship concept. Teambuilding.

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

CEO and his assistant cutting a red ribbon, opening ceremony. Few people are in back and they are smiling. They are starting a new business.

Onthulling Bedrijfspand

De werkelijke onthulling kan op diverse manieren plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een ceremonie of het neerlaten van een doek. De mogelijkheden zijn eindeloos, en met BASMA aan je zijde kunnen we datgene tot leven brengen wat jij in gedachten hebt.

Wedding reception drinks served by a waiter

Catering opening bedrijfspand

Onze partners in de catering zijn niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van heerlijke maaltijden, maar ze gaan nog verder. Ze zijn experts in het leveren van een ongeëvenaarde culinaire ervaring die jou evenement of bijeenkomst een blijvende indruk zal geven. 

8 firework fountains.

Gebruik van special effects

Wil je jouw opening pas echt memorabel maken? Denk dan eens aan het gebruik van speciale effecten. Droogijs, rookmachines, of zelfs vuurwerk kunnen een verbluffend wow-effect creëren bij je gasten. 

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (Google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je bedrijfsopening

In drie stappen je bedrijfsopening tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, catering, entertainment, licenties, reserveringen, gastenlijsten en budgetbeheer. Let’s create your best event ever.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...