Housewarming

Je hebt een nieuw huis en dat moet gevierd worden! De housewarming zorgt voor een ‘warm welkom’.

Alles over de Housewarming

Het is natuurlijk altijd even zwaar als je een nieuw huis hebt. Na alle moeite die je erin hebt gestopt vraagt dat naar een feestje, maar hoe ga je nu verder? Bij een housewarming moet je aan veel dingen denken. Bij BASMA Creating Memories kunnen we je daarbij helpen om een onvergetelijk feestje te geven. Met een fris nieuw huis heb je dat wel verdient, toch!
036 Housewarming Hoofdfoto-min

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Housewarming hapjes

Housewarming decoratie

Housewarming spelletjes

Portrait of happy black family embracing while standing on porch of new house, copy space

Housewarming Sfeer

Bij een Housewarming is de sfeer natuurlijk super belangrijk. Je kan een positief gevoel opwekken met lekkere geurtjes, eten en mooie dingen om naar te kijken zoals je nieuwe meubilair. Bij BASMA Creating Memories kunnen we je daar natuurlijk mee helpen zodat jou feestje er mooi bij staat.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je housewarming tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting en meer.

2

Planning

Ons team van professionals zorgt voor contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..