Sensation White

Be part of the night and dress in white!

Alles over Sensation White

Het Sensation White evenement draait volledig om een unieke en meeslepende beleving. Van indrukwekkende showelementen tot opzwepende optredens, elk aspect is zorgvuldig ontworpen om de zintuigen te prikkelen en het publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

Bij Sensation White is ons doel duidelijk: mensen verbinden door de verbindende kracht van muziek te omarmen. Het volledige event is in het wit, zowel de kleding van de gasten als de decoratie.

 

01 Banner Sensation White

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto Sensation White

Decoratie Sensation White

Bij dit evenement is alle decoratie natuurlijk in het wit. Wij kunnen alle nodige aankleding van bloemen, linnen, meubilair, tafellopers tot aan verlichting op jouw evenement verzorgen.

8 firework fountains.

Special effects Sensation White

Voor het overbrengen van een boodschap of aankondiging is Sensation White het perfecte evenement. Met special effects kan jouw boodschap nog krachtiger overkomen. Wij van BASMA ondersteunen je met de inzet hiervan. Van droogijs en rookmachines, tot aan vuurwerk. Zo maak jij jouw evenement pas echt memorabel.

Foto Sensation White

Locatie Sensation White

Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen met jou de geschikte locatie uitzoeken voor het Sensation White evenement.

Foto Sensation White

Voordelen van Sensation

Door de gehele avond met de neutrale maar zachte witte kleur aan te kleden, komen andere elementen sterker aan bod. Andere zintuigen gaan sterker werken en hier kan op ingespeeld worden. De juiste keuze in muziek of bijvoorbeeld geur kan meer verbintenis en belevenis creëren bij jouw gasten. 

Het overbrengen van een boodschap of aankondiging kan op dit evenement nog krachtiger overkomen. Dit kan nog nog sterker ondersteund worden met de inzet van één van onze special effects. 

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..