Feestje organiseren

BASMA organiseert jouw feestje en creëert herinneringen voor het leven. Speciale momenten vier je immers samen. Ontdek direct hoe we dat doen.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Feestje vieren?

Geniet van het leven en vergeet dit niet te vieren. Of het nu gaat om een geboorte, verjaardag, uitreiking, of juist een afscheid, BASMA heeft voor iedere gelegenheid de kennis in huis om een herinnering voor het leven te creëren  

 

Of het nu gaat om intieme familiemomenten, romantische aanzoeken, jubilea, of persoonlijke mijlpalen, BASMA begrijpt dat privé momenten een speciale en zorgvuldige aanpak vereisen.

 

Wij geloven dat het vieren van privé momenten niet alleen een evenement is, maar een investering in levenslange herinneringen. Het streven naar het creëren van momenten die in de harten van mensen worden gegrift, waar ze keer op keer naar terug kunnen kijken met warme gevoelens.  

Feest foto

Organisatie van je feestje

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Basma Styling

Styling

Styling en decoratie zijn superbelangrijk op evenementen. Ze helpen om de juiste sfeer te creëren en het thema van het evenement over te brengen. Of het nu een zakelijke bijeenkomst is of een verjaardagsfeest. 

Basma | entertainment

Entertainment

Entertainment op feestjes is de kers op de taart voor een geslaagde viering. Het voegt een extra dimensie toe aan de sfeer en zorgt ervoor dat gasten zich betrokken en vermaakt voelen gedurende het hele evenement. 

Feestje organiseren

Feest Locaties

De locatie waar je je feestje houdt, is van groot belang voor het algehele succes van het evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een babyshower of een gender reveal.

 

Feest thema’s om van te houden

Samen met onze klanten en topontwerpers ontwikkelden we bijzondere thema’s voor jouw feestje. Naast onze selectie van thema’s organiseren we ook themafeesten op maat. Meer weten? Neem direct contact op.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

BASMA gaat erg professioneel te werk, is van de afspraken en tovert alles om tot iets prachtigs!

Yasmine & Oualid | Henna | januari 2023

Decoratie huren

Huur je decoratie bij BASMA en maak van elk evenement iets bijzonders. Of je nu op zoek bent naar bijzondere bruiloft decoratie, unieke verlichting voor een bedrijfsevenement of stijlvolle accessoires voor een feestje thuis, wij hebben het in huis.

Zo organiseren wij je feestje

In drie stappen je feestje tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

Onze gezamenlijke reis begint met het ontwerp. Wij delen niet alleen ons mooiste werk, maar luisteren vooral heel goed naar jouw wensen. Het doel: weten waar je aan toe bent en hoe je feestje er uit gaat zien.

 

2

Planning

We presenteren een persoonlijk, gedetailleerd plan. Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld. Het resultaat: een onvergetelijk dag!

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..