Afscheidsfeest

Iemand verhuist of krijgt een andere baan. Een afscheidsfeest is de perfecte afsluiting!

Alles over Afscheidsfeestjes

Bij een afscheidsfeest denk je aan de mooie tijden die je hebt beleefd en gaat beleven. Een afscheidsfeest is daarom een mooie afsluiter. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je die persoon nooit meer gaat zien maar dat je hem of haar steunt in zijn keuze.
041 Afscheidsfeestje Hoofdfoto

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Afscheidsfeest Cadeautjes

Afscheidsfeest Locatie

Afscheidsfeest Locatie

Happy dressed people celebrating at carnival party throwing confetti - Focus on left girl hands

Thema’s voor een Afscheidsfeestje

Bij een afscheidsfeest is het belangrijk om te denken aan het thema. Verhuist iemand naar een ander land is het misschien leuk om een taart te regelen met de vlag van dat land er op. Ook zou je met zijn allen verkleed kunnen gaan. Bij BASMA Creating Memories kunnen we ervoor zorgen dat jouw afscheidsfeest die WAUW factor heeft! Wij helpen graag!
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je afscheidsfeestje tot in de puntjes verzorgd.

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting en meer.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je afscheid wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd en garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Aanpak Stappen