Bedrijfsfeest

Met een uniek bedrijfsfeest zorg jij voor verbindingen binnen en buiten jouw huidige team.

Alles over een bedrijfsfeest

Medewerkers zijn een belangrijke schakel binnen een organisatie. Een bedrijfsfeest is een uitstekende manier om waardering naar jouw team uit te dragen. Het brengt oude en nieuwe medewerkers dichter bij elkaar en het zorgt voor saamhorigheid.

01 Banner Bedrijfsfeest

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Catering

Catering

Wij van Basma werken samen met verschillende cateraars. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van snacks en gehele maaltijden op locatie.

Locatie

Locatie

Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen jouw bedrijfsfeest de mooiste invulling geven. 

Licht en Geluid

Licht en geluid

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer. BASMA verzorgt licht en geluidsapparatuur op locatie.

05 Foto Bedrijfsfeest

Het moment om jouw missie en visie te delen

Een bedrijfsfeest is een uitstekend moment de missie en visie van jouw bedrijf met het team te delen. Ook heeft het een groot aandeel in het motiveren van medewerkers en collega’s. Een bedrijfsfeest geeft nieuwe en frisse energie voor de toekomst!

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je bedrijfsfeest

In drie stappen je bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...