Het vrijgezellenfeest

Straks trouwen, maar eerst even losgaan op je vrijgezellenfeest!

Vrijgezellenfeest organiseren

Het is bijna tijd! Je gaat trouwen, maar daarvoor natuurlijk je vrijgezellenfeest! Dan denk je waarschijnlijk snel aan alle films waarin de mannen in een groep naar de strippers gaan en de vrouwen zitten te borrelen op het strand. Dit hoeft natuurlijk niet. Je kan de rollen ook omdraaien of iets anders doen zolang je er zelf maar plezier uit haalt!

Oorspronkelijk is het een oude Griekse traditie waarbij de Spartanen volop de laatste dag als vrijgezel vierden met toespraken, wijn en heerlijk eten.

Je kan de meest gekke dingen doen bij een vrijgezellenfeest. Je kan het ook rustig thuis vieren als etentje met vrienden. Natuurlijk staan wij bij BASMA Creating Memories altijd klaar om je te helpen bij je vrijgezellenfeest! We hebben prachtige locaties en werken samen met geweldige cateraars. Zo zorgen we voor een prachtige ervaring.
026 Vrijgezellenfeest Hoofdfoto-min

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Vrijgezellenfeest Locaties

Vrijgezellenfeest Vrouwen

Vrijgezellenfeest Mannen

030

Vrijgezellenfeest speciaal of klassiek?

Bij een vrijgezellenfeest gaat het natuurlijk allemaal om een prachtige herinnering. De standaard dingen die je vaak in films en serie ziet zijn de stippers en borrels. Dat kan zeker, er zijn bijvoorbeeld veel plekken in Praag waar je dat kan doen. Dit kan misschien wat moeilijk zijn en het is niet voor iedereen. 

Natuurlijk zijn er nog andere mogelijkheden. Hier zijn een paar simpele maar leuke opties: een barbeque, lasergamen of bijvoorbeeld uiteten. Als je echt fanatiek bent zou je zelfs een Wipeout aflevering na kunnen doen. Wat je doel ook is voor je vrijgezellenfeest bij BASMA Creating Memories helpen we je graag!


100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je vrijgezellenfeest

In 3 stappen je vrijgezellenfeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, locatiekeuze, budget en meer.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je vrijgezellenfeest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Dankzij draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, garanderen we dat alles perfect verloopt op jouw vrijgezellenfeest.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..