Arabische bruiloft

Een Arabische bruiloft is een grote gebeurtenis. De bruiloft omvat vaak meerdere dagen en elke cultuur heeft hierin zijn eigen tradities. Wij helpen je graag met de organisatie.

Marrakech nights 1000 en 1 nacht

De Marrakech nights 1000 en 1 nacht concept decoratie is geïnspireerd op de Oosterse cultuur. Luxe decoratie, tapijten en lampen in aardetinten, verzadigd rood, goud en oranje.

Het concept is een mix van de rustieke en eenvoudige nomad stijl en de koninklijke stijl die ‘’1000 en 1 nachten’’ roept, waarin velen zich willen begeven op je mooiste dag.

Marrakech nights 1000 en 1 nacht

Organisatie van je Arabische bruiloft

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Arabische bruiloft tradities

Arabische bruiloft tradities

De Arabische bruiloft kent veel tradities. Zo begint de ceremonie na zonsondergang en bestaat de bruiloft vaak uit meerdere dagen. Wij hebben deze kennis in huis.

Arabische bruiloft catering

Arabische bruiloft catering

BASMA creëert voor jouw bedrijf een evenement van wereldklasse. Ongeacht grootte of budget, ontwikkelen wij op basis van stijl, design en benodigde services een concept dat aansluit bij het doel van je organisatie.

Arabische bruiloft decoratie

Arabische bruiloft decoratie

Een Arabische bruiloft valt of staat met het kiezen van de decoratie. Met een groot assortiment kunnen wij jou veel bieden. Niks is ons te gek of te groot.

Arabische bruiloft

Wat houdt een Arabische bruiloft in?

Een Arabische bruiloft is eigenlijk niet samen te vatten in één thema, want de Arabische wereld bestaat uit 22 landen en een verscheidenheid aan tradities en godsdiensten.

Een Marokkaanse bruiloft of Libanese bruiloft zijn voorbeelden van een Arabische bruiloft met ieder hun specifieke tradities en gewoontes. Bij BASMA hebben we de kennis in huis om jouw Arabische dromen werkelijkheid te maken.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Arabische bruiloft

In 3 stappen je Arabische bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA. En bovenal: we luisteren naar jouw wensen.

2

Bruiloft planning

Wij nemen alle zorg uit handen en organiseren de mooiste dag van je dromen. Zo zorgt ons team van specialisten voor locatieonderzoek, licenties, reserveringen, gastenlijsten en budgetbeheer.

3

Bruiloft productie

Op de grote dag zorgt BASMA ervoor dat elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht, inclusief alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen, komt tot zijn recht.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...