Verjaardagsfeestje

Een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten!

Jouw verjaardagsfeest organiseren

Je verjaardag vraagt om een feestje. Er zijn ongelofelijk veel manieren om je verjaardag op een leuke verfrissende manier te vieren. Je kan een kroegentocht houden of als je het wat rustiger aan doet high tea. Natuurlijk zijn er nog duizenden andere ideeën zoals een cocktailparty, tuinfeestje of met zijn allen naar een pretpark.

Wil je een bijzondere locatie met heerlijk eten? BASMA Creating Memories kan dit voor je regelen. We hebben samenwerkingen met professionele cateraars en prachtige locaties voor elk thema. Neem gerust contact op voor meer informatie!

016 Verjaardag hoofdfoto

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Verjaardags thema’s

Actieve Verjaardag

Verjaardags Locaties

Stylishly packaged boxes with gifts closeup.

Verjaardagscadeau

Bij een verjaardag vraag je je natuurlijk altijd af “wat voor cadeau moet ik nou voor jou regelen”. Veel mensen komen er uiteindelijk niet uit en geven dan een envelop met geld. Dit vinden veel mensen prima maar het is toch altijd een tikkeltje leuker om iets speciaals te geven. Iets met sentimentele waarde is altijd het mooiste zoals een fotoboekje met de mooiste herinneringen die je samen hebt opgedaan. Hou je niet van foto’s maken? Ook geen probleem! Misschien is er een activiteit die je cadeau kan doen. Samen naar een pretpark of festival gaan zorgt voor een leuke belevenis voor jullie allebei. Je kan ook de jarige zelf vragen wat die het liefst zou willen hebben. Dit haalt de verrassing er vaak wel een beetje vanaf maar dan geef je de jarige wel precies wat die wil.

Vindt de jarige een beroemd persoon geweldig? Misschien kan je hem of haar een berichtje sturen of online vinden en vragen of die een verjaardagsfilmpje wil maken (vaak wel tegen compensatie natuurlijk). Dit cadeau is altijd fantastisch omdat de jarige dan echt het gevoel heeft dat je hier veel tijd en moeite in heeft gestoken. Niet dat dat niet zo is want dit cadeau duurt vaak wat langer om te regelen!

Als je weinig tijd hebt is het natuurlijk altijd goed om een bosje bloemen met een drankje cadeau te doen of een envelopje met een kaartje. Wat je ook doet vergeet niet: het gaat niet om het cadeau dat je iemand geeft maar wat je voor elkaar betekent.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je verjaardagsfeestje tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Je verjaardag wordt onvergetelijk! Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer.

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..