Moulin Rouge

Een extravagante voorstelling, geïnspireerd op het circus en attracties die nog steeds beroemd zijn.

Alles over Moulin Rouge

De Moulin Rouge, Frans voor rode molen, is de bekendste en meest extravagante nachtclub van Parijs. De Moulin Rouge staat voor glamour en extravagantie. Het is een symbool van het bohemienleven wat refereert aan de praktijk van een onconventionele levensstijl. Het wordt gekenmerkt door extravagante shows, geïnspireerd door het circus.

Banner Moulin Rouge

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Diner Moulin Rouge

Diner Moulin Rouge

Tijdens de extravagante voorstelling kan een bijpassend diner niet ontbreken. Wij van BASMA werken samen met verschillende cateraars die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van uitgebreide diners

Decoratie Moulin Rouge

Decoratie Moulin Rouge

Moulin Rouge staat voor glamour en extravagantie. Wij bieden de nodige middelen om elke locatie om te toveren tot een adembenemend decor.

Champagne Moulin Rouge

Champagne Moulin Rouge

Bij een Moulin Rouge show mag bruisende champagne natuurlijk niet ontbreken. Wij staan in contact met de juiste leveranciers en verzorgen de mooiste glazen.

Moulin Rouge events

Moulin Rouge events

Samen creëren we een perfecte en betoverende show op maat. Wij toveren de locatie om tot een spectaculaire wereld waar emoties zullen rondvliegen. Amusement en theater staan centraal tijdens de adembenemende acts.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...