Moulin Rouge

Een extravagante voorstelling, geïnspireerd op het circus en attracties die nog steeds beroemd zijn.

Alles over Moulin Rouge

De Moulin Rouge, wat Frans is voor rode molen, is niet alleen de bekendste, maar ook de meest extravagante nachtclub in Parijs. Het staat symbool voor glamour en extravagantie, en vertegenwoordigt het bohemienleven en een onconventionele levensstijl.

De shows zijn absoluut spectaculair en geïnspireerd door het circus. Bij het decoreren van zo’n thema staat Basma zeker klaar om te helpen! Wij zijn creatief en hebben een geweldig oog voor detail. Zo kunnen wij zorgen voor prachtige decoraties die perfect passen bij het Moulin Rouge-themaBanner Moulin Rouge

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Diner Moulin Rouge

Diner Moulin Rouge

Tijdens de extravagante voorstelling kan een bijpassend diner niet ontbreken. Bij BASMA werken samen met verschillende cateraars die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van uitgebreide diners.

Decoratie Moulin Rouge

Decoratie Moulin Rouge

Moulin Rouge staat voor glamour en extravagantie. Wij bieden de nodige middelen om elke locatie om te toveren tot een adembenemend decor.

Champagne Moulin Rouge

Champagne Moulin Rouge

Bij een Moulin Rouge show mag bruisende champagne natuurlijk niet ontbreken. Wij staan in contact met de juiste leveranciers en verzorgen de mooiste glazen.

Moulin Rouge events

Moulin Rouge events

Gezamenlijk creëren we een onvergetelijke ervaring waarbij we de locatie omtoveren tot een betoverende wereld vol spektakel en emotie. De magie ontvouwt zich zodra het doek opengaat, waardoor het publiek wordt meegevoerd in een sfeer van verwondering. De locatie zelf wordt een integraal onderdeel van het schouwspel.

Met adembenemende decoraties en belichting transformeren we de omgeving tot een magisch decor, waarin elke hoek een nieuwe ontdekking kan herbergen. De betovering ligt niet alleen in de acts, maar ook in de details die de hele ruimte doordringen en de toeschouwers meenemen op een magische reis.


100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..