Personeelsfeest

Vier een prachtig personeelsfeest die jouw medewerkers niet snel zullen vergeten!

Alles over een personeelsfeest

Met een personeelsfeest zorg jij voor een onvergetelijke dag voor jouw personeel. Een feest waar je met zijn allen nog lang naar terugblikt. Het creëert binding tussen medewerkers onderling en zorgt voor verbinding met jouw bedrijf.

Banner Personeelsfeest

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Catering personeelsfeest

Catering personeelsfeest

Wij van Basma werken samen met verschillende cateraars. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van snacks en gehele maaltijden op locatie

Locatie personeelsfeest

Locatie personeelsfeest

Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen met jou de geschikte locatie de mooiste invulling geven. 

Licht en geluid personeelsfeest

Licht en geluid personeelsfeest

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij verzorgen licht en geluidsapparatuur op locatie en kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

Creëer saamhorigheid binnen jouw team

Creëer saamhorigheid binnen jouw team

De huidige werkdruk ligt erg hoog en het behouden van een vast team is lastig. Een personeelsfeest is een uitstekend middel om waardering te uiten naar jouw huidige team. Het draagt bij aan het wij-gevoel. Wij helpen je graag in het organiseren van een tof en onvergetelijk personeelsfeest!

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je personeelsfeest

In drie stappen je personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een persoonlijk plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...