Personeelsfeest

Laat ons samen een onvergetelijk personeelsfeest organiseren, een viering waar jouw medewerkers nog lang over zullen praten en met een glimlach op terug zullen kijken!

Alles over een personeelsfeest

Door het organiseren van een personeelsfeest geef je jouw medewerkers de mogelijkheid om een onvergetelijke dag te beleven, een viering waar ze nog lang met plezier aan terugdenken. Zo’n feest bevordert niet alleen de onderlinge verbondenheid tussen collega’s, maar versterkt ook de band tussen je medewerkers en jouw bedrijf.

Het creëert een gedeelde ervaring die niet alleen de teamgeest vergroot, maar ook een gevoel van trots en betrokkenheid bij het bedrijf bevordert. Kortom, een goed gepland personeelsfeest is niet alleen een moment van plezier, maar ook een investering in de positieve bedrijfscultuur en het welzijn van je team.

Banner Personeelsfeest

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Catering personeelsfeest

Catering personeelsfeest

Onze partners in de catering zijn niet alleen gespecialiseerd in het samenstellen van heerlijke maaltijden, maar ze gaan verder. Ze zijn experts in het leveren van een ongeëvenaarde culinaire ervaring die jou evenement indruk zal geven. 

Locatie personeelsfeest

Locatie personeelsfeest

Bij Basma hebben we een uitgebreid netwerk van samenwerkingsverbanden met diverse locaties. Dankzij onze expertise met zalen, kunnen we samen met jou de perfecte locatie kiezen die naadloos aansluit bij jouw evenement.

Licht en geluid personeelsfeest

Licht en geluid

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elk evenement. Wij verzorgen licht en geluidsapparatuur op locatie en kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

Creëer saamhorigheid binnen jouw team

Creëer saamhorigheid binnen jouw team

De werkdruk is momenteel flink op stoom en het behouden van een stabiel team kan een behoorlijke uitdaging zijn. Maar wist je dat een personeelsfeest een geweldige manier is om je waardering te tonen aan je team?

Het is als een magische toverdrank voor het ‘wij-gevoel’! Dus, waar wacht je nog op? Laat ons je helpen om een geweldig, onvergetelijk personeelsfeest te organiseren waar iedereen nog lang over zal praten!

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je personeelsfeest

In drie stappen je personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een persoonlijk plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..