Sweet Sixteen

Elke leeftijd vraagt erom om gevierd te worden. Sommige leeftijden vragen om iets extra’s, zoals je 16e verjaardag.

Alles over de Sweet Sixteen

Deze dag is natuurlijk heel speciaal voor iemand die 16 wordt. Het is een mijlpaal die uitgebreid gevierd moet worden met een mooi aangeklede locatie en veel familie en vrienden. Lekker eten, drinken, dansen en muziek staan centraal bij de Sweet Sixteen. Op deze dag is het belangrijk om deze mooie leeftijd uitgebreid te vieren. 

BASMA geeft een goed gevoel bij het organiseren van onvergetelijke Sweet Sixteen feestjes. Met liefde en aandacht voor detail, creëren we de perfecte setting voor dit bijzondere moment in het leven van jouw tiener. Laat ons je helpen om van dit Sweet Sixteen feest een magische en memorabele gebeurtenis te maken, waar je tiener nog jarenlang met plezier aan zal terugdenken.

011 Sweet Sixteen hoofdfoto-min

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Waarom een Sweet Sixteen?

Het organiseren van een Sweet Sixteen feest is van betekenis omdat het de overgang van een tiener naar volwassenheid viert, kostbare herinneringen creëert en familiebanden verstevigt. 

Sweet Sixteen Eten & Drinken

Op een Sweet Sixteen-feest is er een tal aan opties voor eten en drinken. Overweeg een hapjesbuffet, pizza- of taco-bar voor het eten en frisdranken, mocktails en smoothies voor drinken.

Sweet Sixteen Muziek

Muziek speelt een cruciale rol op een Sweet Sixteen-feest, en het kiezen van de juiste nummers kan de sfeer bepalen. Zorg voor een afspeellijst met je favoriete tunes om al je gasten te vermaken.015-min

Sweet Sixteen

Onze expertise strekt zich uit tot het creëren van een adembenemende sfeer die perfect past bij de persoonlijkheid en dromen van je tiener. Of het nu gaat om een elegant, glamorous feest, een themafeest of een etentje, we luisteren naar jouw wensen en ideeën en zetten alles op alles om ze werkelijkheid te maken.

Van de decoraties tot de muziek en alles daartussenin, BASMA zorgt voor elk detail, zodat je tiener en hun gasten zich volledig kunnen ontspannen en genieten van deze speciale dag. 

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Sweet Sixteen

In drie stappen je Sweet Sixteen Party tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..