Sweet Sixteen

Elke leeftijd vraagt erom om gevierd te worden. Sommige leeftijden vragen om iets extra’s, zoals je 16e verjaardag.

Alles over de Sweet Sixteen

Deze dag is natuurlijk heel speciaal voor iemand die 16 wordt. Het is een mijlpaal die uitgebreid gevierd moet worden met een mooi aangeklede locatie en veel vrienden. Lekker eten, drinken, dansen en muziek staan centraal bij de Sweet Sixteen. Op deze dag is het belangrijk om deze mooie leeftijd uitgebreid te vieren.
011 Sweet Sixteen hoofdfoto-min

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Waarom een Sweet Sixteen?

Sweet Sixteen Eten & Drinken

Sweet Sixteen Muziek

015-min

Sweet Sixteen Locatie

Een Sweet Sixteen kan je op veel leuke locaties houden. Wij bij BASMA Creating Memories kunnen mooie zalen regelen en die helemaal versieren.

Het op zijn Amerikaans doen?
Wij regelen precies wat jij nodig hebt. Je kan het niet te gek maken. We kunnen je ook helpen met je huis een makeover geven voor jouw perfecte feest. Is het lekker weer en wil je het buiten vieren? Wij zorgen voor een speciaal feest om van te genieten.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Sweet Sixteen

In drie stappen je Sweet Sixteen Party tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...