Marokkaanse Verloving

De Marokkaanse verloving: een prachtige traditie, die mensen dichter bij elkaar brengt.

Alles over de Marokkaanse Verloving

In de Marokkaanse cultuur is het gebruikelijk dat de man bij de ouders van zijn geliefde vraagt om haar hand. Deze traditie is een teken van respect en verantwoordelijkheid. Na deze traditie ben je verloofd en geef je een verlovingsfeest. Hierbij komen vrienden en familie langs en wordt er uitgebreid gegeten en gedanst. Bij BASMA kunnen we je een onvergetelijk verlovingsfeest geven!
A groom holds the bride's hand. The bride's hand is decorated with henna tattoos.

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Dress code

Verlovingsjurk

Cadeautjes

Selection of very colorful Moroccan tajines (traditional casserole dishes)

Het Marokkaanse Verlovingsfeest

Marokkaanse verlovingsfeesten komen in vele vormen en maten. Je kan het feest thuis te doen maar je kan zou er ook bijvoorbeeld een zaal voor kunnen huren. Wij bij BASMA willen je graag helpen dit onvergetelijke moment nog mooier te maken.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je Marokkaanse verloving tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, budget en nog meer.

2

Planning

Onze professionals zorgen voor locatieonderzoek, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...