Bruine kroeg

Het bruine kroeg evenement is een authentiek café met een verhaal. Ontdek direct alles over dit unieke event.

Alles over Bruine Kroeg

Kroegen vervullen vaak een belangrijke sociale functie. Het is een plek waar stamgasten elkaar ontmoeten, maar ook een plek waar mensen heen gaan voor een avondje uit. De Bruine Kroeg is een laagdrempelig en sfeervol thema om te kiezen voor jouw bedrijfsevenement.

Banner Bruine Kroeg

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

This is interior of modern european pub.

Decoratie Bruine Kroeg

Wij van BASMA kunnen elke locatie omtoveren tot een authentieke en sfeervolle kroeg. Bierglazen, neon verlichting, vintage wandborden en intieme kaars verlichting. Alles is mogelijk.  

Empty bar counter at pub

Bar Bruine Kroeg

Bij een Bruine Kroeg is een bar natuurlijk onmisbaar. Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen met jou de mooiste locatie met bar uitzoeken.

Foto Bruine Kroeg

Stoelen Bruine Kroeg

In een bar horen natuurlijk barkrukken om de kroegsfeer te bevorderen. Barkrukken zijn in verschillende soorten en maten te vinden. Naast de traditionele houten krukken kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor gestoffeerde vierkante stoelen. Wij van BASMA werken samen met verschillende leveranciers die stoelen op locatie leveren. 

Foto Bruine Kroeg

De sfeer in de Bruine

Bruine kroegen zijn vaak traditioneel en ouderwets ingericht met weinig verlichting en veel donkerbruin hout. Door de combinatie van weinig verlichting en donker hout hangt er in een bruine kroeg en intieme, huiselijke en geborgen sfeer.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...