Bruine kroeg

Het bruine kroeg evenement is een authentiek café met een verhaal. Ontdek direct alles over dit unieke event.

Alles over Bruine Kroeg

Kroegen vervullen vaak een belangrijke sociale functie. Het evenement in de bruine kroeg biedt een authentieke café-ervaring met een rijke geschiedenis. Kroegen hebben doorgaans een cruciale sociale rol. 

Ze dienen als ontmoetingsplaats voor trouwe klanten en trekken tegelijkertijd mensen aan die op zoek zijn naar een gezellige avond uit. De charme van de bruine kroeg maakt het een toegankelijk en sfeervol thema om te overwegen voor jouw bedrijfsevenement.

 

Banner Bruine Kroeg

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

This is interior of modern european pub.

Decoratie Bruine Kroeg

Wij van BASMA kunnen elke locatie omtoveren tot een authentieke en sfeervolle kroeg voor jou evenement. Bierglazen, neon verlichting, vintage wandborden en intieme kaars verlichting. Alles is mogelijk.  

Empty bar counter at pub

Bar Bruine Kroeg

Bij een Bruine Kroeg is een bar natuurlijk onmisbaar. Wij van Basma werken samen met verschillende evenementenlocaties. Wij kunnen samen met jou de mooiste locatie met bar uitzoeken.

Foto Bruine Kroeg

Stoelen Bruine Kroeg

Barkrukken zijn in verschillende soorten en maten te vinden. Naast de traditionele houten krukken kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor gestoffeerde vierkante stoelen. Wij van BASMA werken samen met verschillende leveranciers die stoelen op locatie leveren.

Foto Bruine Kroeg

De sfeer in de Bruine Kroeg

Bruine kroegen stralen doorgaans een traditionele en nostalgische ambiance uit, met hun karakteristieke inrichting van donker hout en gedempte verlichting. Deze kenmerkende combinatie van elementen schept in een bruine kroeg een intieme, huiselijke en geborgen sfeer die uniek is in zijn soort.

Bij de keuze voor een bruine kroeg als thema voor jouw bedrijfsevenement kun je rekenen op de warmte en gezelligheid die deze setting van nature met zich meebrengt.100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een gedetailleerd plan op maat.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...