Modeshow

Een gelegenheid om je nieuwste collectie met trots te presenteren.

Een modeshow organiseren

Een modeshow is een evenement waarbij jij jouw nieuwe collectie of kleding tentoon kan stellen aan een groot of klein publiek. Modellen lopen over een prachtig podium of catwalk en demonstreren de mooiste stukken. Een show kan uitgewerkt worden tot een gehele voorstelling met bijbehorende decor en muziek. Met de gedragen kleding kan je een standpunt duidelijk maken of je kunt laten zien hoe een stuk gedragen en gecombineerd kan worden.

Banner Modeshow

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Foto Modeshow

Decoratie modeshow

Wij van BASMA kunnen het mooiste decor creëren voor jouw modeshow. Wij bouwen catwalks en podiums om tot prachtige achtergronden.

Neon corridor stretching to the horizon, clear night sky without clouds, reflection of light on the wet surface of the road. The road to the horizon. Futuristic portals. Vector. EPS 10

Licht en geluid modeshow

De juiste keuze in licht en geluid zet de toon en sfeer op elke modeshow. Wij verzorgen licht en geluidsapperatuur en kunnen je helpen met het neerzetten en overbrengen van de juiste sfeer.

Foto Modeshow

Special effects modeshow

Een modeshow kan je pas echt laten uitblinken met behulp van special effects. Wij van BASMA ondersteunen je met de inzet hiervan. Van droogijs en rookmachines, tot aan vuurwerk. Zo maak jij jouw modeshow pas echt memorabel.

Foto Modeshow

Zet jouw winkel in de schijnwerpers

Met een modeshow zet je jouw winkel in de schijnwerpers en zorg je voor een positieve beleving bij bestaande en potentiële klanten. Het kan de toekomstige verkoop van jouw nieuwe collectie bevorderen. Het creëren van een nieuwe collectie kost ook veel tijd. 

Wij vinden dan ook dat het uitbrengen hiervan een speciale gebeurtenis mag zijn. Bij het organiseren van een modeshow komt veel kijken. Licht, geluid, special effects, decor en natuurlijk een catwalk of podium. Wij willen jou daarin ontlasten en samen zorgen we voor een fenomenale show!

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring en een groot netwerk zijn wij dé partner voor het organiseren van je bedrijfsevenement, bruiloft of intiem thuisfeest.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je modeshow

In drie stappen je modeshow tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In onze ontwerpfase nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van modeshows. Wij delen ons mooiste werk en luisteren bovenal naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een plan op maat.

3

Realisatie

Bij BASMA hebben wij de touwtjes in handen, ook als het gaat om last minute verrassingen. Alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen komen tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...