Gender Reveal Feestje

Een gezellig feestje waarbij bekend wordt gemaakt aan vrienden en familie of je een jongetje of een meisje krijgt.

Alles over de Gender Reveal

Een mooie in blauw en roze gehulde dag. Op deze speciale dag onthul je aan je familie en vrienden of je een jongetje of een meisje gaat krijgen. Gender reveals zijn speciale evenementen waarbij toekomstige ouders de spanning en vreugde delen van het ontdekken van het geslacht van hun aanstaande baby.

Het organiseren van zo’n onthulling is een bijzondere gelegenheid die vaak gepaard gaat met creativiteit en verrassingen. Van kleurrijke taarten tot ballonnen en vuurwerk, gender reveals bieden een unieke manier om vrienden en familie samen te brengen terwijl ze in afwachting zijn van de komst van een nieuw familielid

 

001 gender reveal hoofdfoto-min

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Gender Reveal Verrassing?

Gender reveal verrassingen zijn unieke en opwindende manieren om het geslacht van een baby te onthullen. Van taart onthullingen tot confettikanonnen, er zijn talloze creatieve opties om dierbaren te betrekken.

Gender Reveal Decoratie

Gender reveal verrassingen zijn unieke en opwindende manieren om het geslacht van een baby te onthullen. Van taart onthullingen tot confettikanonnen, er zijn talloze creatieve opties om dierbaren te betrekken.

Gender Reveal Ideeën

Gender reveal ideeën bieden tal van creatieve opties. Denk aan ballonploffen, verfgevechten, vuurwerkshows, mysterieuze enveloppen, of zelfs onthullingen met huisdieren voor een unieke en gedenkwaardige aankondiging van het geslacht.005-min

Gender Reveal Feestje

BASMA tilt de organisatie van gender reveal evenementen naar een hoger niveau. We begrijpen de immense betekenis van dit moment voor aanstaande ouders en zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat de onthulling van het geslacht van de baby een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Onze aanpak begint met een grondig overleg om jouw visie en verwachtingen volledig te begrijpen. Op basis daarvan creëren we een uniek concept dat aansluit bij jouw stijl en voorkeuren. Of je nu kiest voor een intieme verrassing met naaste familie of een heel groot feest, wij regelen alles, van de decoraties en styling tot het entertainment.Wij streven naar perfectie in elk detail, zodat de onthulling van het geslacht van jullie baby een moment van puur geluk en samenzijn wordt.

 

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je Gender Reveal Party tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, budgetinschatting en nog meer.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...