Gender Reveal Feestje

Een gezellig feestje waarbij bekend wordt gemaakt aan vrienden en familie of je een jongetje of een meisje krijgt.

Alles over de Gender Reveal

Een mooie in blauw en roze gehulde dag. Op deze speciale dag onthul je aan je familie en vrienden of je een jongetje of een meisje gaat krijgen. Dit kan op veel leuke manieren zoals een taart met een blauw of roze binnenkant. Als je denkt “ik wil iets speciaals doen” een confetti kanon met deze mooie kleuren. Je kan het niet gek genoeg maken!
Bij BASMA Creating Memories kunnen we veel voor je betekenen. We werken bijvoorbeeld met prachtige locaties en cateraars die een meester zijn in hun vak. Het is ons doel om voor jou een onvergetelijke herinnering te maken!

001 gender reveal hoofdfoto-min

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Gender Reveal Verrassing?

Gender Reveal Decoratie

Gender Reveal Ideeën

005-min

Wanneer hou je een Gender Reveal Feestje

In tegenstelling tot een babyshower die meestal zes tot acht weken voor de verwachte bevalling plaatsvindt, hou je een Gender Reveal vaak eerder. Het is gebruikelijk dat je een Gender Reveal feestje geeft net nadat je hebt gehoord of je een jongetje of meisje krijgt.


Wil jij groots uitpakken? Wij bij BASMA kunnen je helpen bij het inkleuren van deze mooie dag. Aan elk detail wordt zorgvuldig gedacht en we houden je van alles op de hoogte zodat je een prachtige belevenis zal hebben.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je Gender Reveal Party tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, budgetinschatting en nog meer.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...