Marokkaanse bruiloft

Een Marokkaanse bruiloft is van oorsprong groots. Er komen vaak tussen de 200 en 400 gasten op de bruiloft en je mag als bruidspaar dan ook uitpakken. Je wilt dat de gasten bij binnenkomst versteld staan en hun ogen uitkijken van verbazing. Met de hulp van BASMA slaag je hier gegarandeerd in.

De Marokkaanse bruiloft

Een Marokkaanse bruiloft is grootschalig. De bruiloft is niet beperkt tot één dag, maar duurt wel drie dagen.

Op de eerste dag vindt het Hennafeest in Marokkaanse stijl plaats. De Henna-avond wordt met een intieme kring gevierd.

Op de tweede dag is de trouwdag aangebroken. De Marokkaanse bruiloft moet perfect zijn en iedereen die heeft geholpen om deze trouwerij te organiseren, kijkt uit naar deze dag. Binnen Marokkaanse kringen zijn grote families geen uitzondering en het draait op deze dag vooral om gastvrijheid en het in de spotlight zetten van het bruidspaar. Vandaag is hun dag en daarom neemt het bruidspaar tijdens de bruiloft plaats op een bruidspodium. Gedurende de trouwdag komen diverse Marokkaanse bruiloft tradities aan bod.

De Marokkaanse bruiloft kent ook de derde dag. Op deze dag viert men de ochtend na de huwelijksnacht. In sommige streken in Marokko wordt deze dag/ ochtend ook wel “sbouhi” genoemd.

De bruid verblijft volgens de oude traditie bij de man. En dan brengt de familie van de bruid een bezoek aan de bruid bij haar bruidegom. Gedachte hierachter is de verbintenis tussen beiden te vieren middels een uitgebreide lunch of diner in de avond. De lunch bestaat uit diverse gerechten die ook aansluiten bij deze speciale moment.

Je Marokkaanse bruiloft organiseren

Wij helpen je bij de organisatie van een onvergetelijke bruiloft.

Locatiekeuze

Wij hebben samenwerkingen met locaties waar wij jouw bruiloft verzorgen en dromen waar maken. Samen zoeken we een passende locatie.

kosten bruiloft

Decoratie

Wij richten jouw bruiloftzaal helemaal in naar jouw wensen, geheel in Marokkaanse sferen. Ongeacht budget of wensen.

Catering

Wij werken samen met cateraars gespecialiseerd in Marokkaans eten. Wij zorgen voor het beste eten, waar iedereen nog lang over napraat.

Zo organiseren wij je bruiloft

In drie stappen je Marokkaanse bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

BASMA zorgt ervoor dat elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht komt tot zijn recht.

BASMA bruiloften

Advies over de Marokkaanse bruiloft

Alles wat je wilt weten over de Marokkaanse bruiloft: wij vertellen je er meer over.

De kosten

De kosten van een Marokkaanse bruiloft variëren sterk en zijn afhankelijk van diverse factoren. Wij zetten de kostenposten voor je op een rij.

De tradities

Een traditionele Marokkaanse bruiloft kenmerkt zich door pracht en praal, met een scala aan culturele rituelen en tradities

Als gast naar de bruiloft

Weet wat je kunt verwachten als gast en waar je rekening mee moet houden op een Marokkaanse bruiloft. Van kleding tot etiquetteregels.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...