Divorce Party

Vol hoop gaan we de toekomst weer positief tegemoet!

Alles over Scheidingsfeestjes

Een scheiding is een ingrijpende gebeurtenis die veel losmaakt. Bij een scheiding komen veel emoties los. Dit is dan een moment om samen met anderen die emoties te kunnen verwerken. Dit feest kan helpen om de toekomst weer positief tegemoet te gaan. Bij BASMA Creating Memories kunnen we zorgen dat jij weer onvergetelijke momenten tegemoet gaat!
031 Scheidingsfeest Hoofdfoto-min

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Scheidingsfeest Locaties

Scheidingsfeest Eten & Drinken

Scheidingsfeest op naar de toekomst!

035-min

Scheidingsfeest met je ex

Bij een scheiding komen er vaak veel gevoelens los. Er zijn mensen die positief uit elkaar gaan omdat ze niet meer van elkaar houden. Als dat het geval is zou je het feestje samen kunnen geven en op die manier aan al je vrienden en familieleden laten zien dat je nog wel vrienden bent maar geen zielsverwanten.

Een scheidingsfeest kan een mooie manier zijn om samen voor de laatste keer te denken aan de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.
100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...