Divorce Party

Vol hoop gaan we de toekomst weer positief tegemoet!

Alles over Scheidingsfeestjes

Een scheidingsfeest is een viering na een echtscheiding om het einde van het huwelijk te markeren en een nieuwe start te vieren. Het kan emotioneel zwaar zijn, maar biedt steun en de nadruk op groei en acceptatie. Een scheidingsfeest kan kleinschalig zijn, met symbolische rituelen zoals het breken van een trouwjurk of pak, humoristische elementen zoals taarten, en het delen van persoonlijke verhalen. 

Het belangrijkste is dat het de gescheiden persoon helpt vooruit te kijken naar een sterke en gelukkige toekomst, terwijl vrienden en familie steun bieden tijdens deze nieuwe levensfase. Het is een viering van herstel en groei na een scheiding.

Bij BASMA Creating Memories kunnen we zorgen dat jij weer onvergetelijke momenten tegemoet gaat!

031 Scheidingsfeest Hoofdfoto-min

Onze diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Locaties voorScheidingsfeesten

De locatie voor een scheidingsfeest kan variëren van een intiem thuis feest tot een gehuurde zaal, afhankelijk van de gewenste sfeer en het aantal gasten.Scheidingsfeest Eten & Drinken

Bij een scheidingsfeest worden meestal eten en drinken geserveerd die passen bij de smaak van de gastheer/gastvrouw en gasten, waardoor een ontspannen en plezierige sfeer ontstaat.

Scheidingsfeest op naar de toekomst!

Scheidingsfeestjes kijken met optimisme naar de toekomst. Ze vieren persoonlijke groei, hernieuwde vrijheid en kansen voor geluk, terwijl ze steun en gemeenschap omarmen na het einde van een huwelijk.035-min

Scheidingsfeest met je ex

Bij een scheiding komen er vaak veel gevoelens los. Er zijn mensen die positief uit elkaar gaan omdat ze niet meer van elkaar houden. Als dat het geval is zou je het feestje samen kunnen geven en op die manier aan al je vrienden en familieleden laten zien dat je nog wel vrienden bent maar geen zielsverwanten.
Een scheidingsfeest kan een mooie manier zijn om samen voor de laatste keer te denken aan de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In drie stappen je event tot in de puntjes verzorgd

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting, budget en nog meer.

2

Planning

Ons team van professionals zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details wordt uitgevoerd. Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..