Bedrijfsevenement organiseren

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsevenementen van wereldklasse.
Zowel bedrijfsfeesten van duizend medewerkers als afdelingsfeest. Ontdek direct meer.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Het meest onvergetelijke bedrijfsevenement

Samen met je team de successen van je bedrijf vieren? Wij zorgen voor een onvergetelijk moment met je collega’s. Of je nu een kleine bijeenkomst, een grootschalig evenement in gedachten hebt.

Wij creëren en ontwikkelen een concept dat naadloos aansluit bij de kernwaarden van jouw organisatie. Op basis van jouw stijl, ontwerp voorkeuren, budget en doelstellingen. Ons doel is simpel: een evenement organiseren dat een onvergetelijke indruk achterlaat.

Jouw bedrijfsevenement organiseren

Organisatie van je bedrijfsevenement

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Styling bedrijfsevenement

Wij zorgen voor de meest prachtige styling voor jouw bedrijfsevenement. Elke locatie transformeren wij tot een adembenemend decor. Onze styling draagt bij aan de onvergetelijke ervaring. 

Entertainment

Met het juiste entertainment wordt jouw bedrijfsevenement een spektakel. Ons netwerk van experts biedt diverse opties, van muziek tot cabaret. Wij helpen graag met het entertainment op je bedrijdsfeest. 

Doel bedrijfsevenement

Een bedrijfsevenement inspireert medewerkers en collega’s en versterkt hun onderlinge band.  Samen deel je een onvergetelijke en bijzondere ervaring waar jullie nog lange tijd op zullen terugkijken.

Thema's voor jouw bedrijfsevenement

Maak jouw bedrijfsevenement extra bijzonder en onvergetelijk met 1 van onze thema’s. 

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Creatief, oplossingsgericht en doen een stap extra voor hun bruidsparen!

Anne-Martine Speelman | Anne-Martine Weddings & Events

Decoratie huren

Huur je decoratie bij BASMA en maak van elk evenement iets bijzonders. Of je nu op zoek bent naar bijzondere bruiloft decoratie, unieke verlichting voor een bedrijfsevenement of stijlvolle accessoires voor een feestje thuis, wij hebben het in huis.

Zo organiseren wij bedrijfsevenementen

In 3 stappen je bedrijfsevenement tot in de puntjes verzorgd.
Organiseren event | Basma

1

Ontwerp

Onze samenwerking begint met het ontwerp. In onze intake nemen wij jou en je organisatie mee in de wereld van de magische evenementen van BASMA en luisteren we naar jouw wensen.

2

Planning

Na de eerste fase van oriëntatie, brainstorm, schets en begroting, gaan we aan de slag met de planning. We presenteren een plan op maat dat tot in detail is uitgewerkt.

3

Realisatie

Wij zorgen dat het ontwikkelde plan tot in de laatste details wordt uitgevoerd. Hier komen alle draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben bedacht tot hun recht.

Bedrijfsfeest | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte bedrijfsevent te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..