Besnijdenisfeest

Het besnijdenisfeest: hét ritueel voor de overgang naar volwassenheid, reinheid en deel worden van de religieuze gemeenschap.

Alles over het Besnijdenisfeest

De Besnijdenis wordt in  alleen bij jongens uitgevoerd. Het staat is een belangrijk onderdeel van de Islam en staat voor reinheid, volwassenheid en religieuze gemeenschap. Na de besnijdenis komt natuurlijk het besnijdenisfeest. Dit is een feest om trots te uiten naar je zoon want er open teen nieuw hoofdstuk naar zijn leven. Wij bij BASMA helpen je graag met het organiseren van een prachtig besnijdenisfeest!

Circumcised Boy

Onze Diensten

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Besnijdenis Mijlpaal

Besnijdenis gezondheid

Besnijdenis dress code

Middle Eastern family celebrating the kid's birthday, grandfather is giving his grandson the birthday present.

De Besnijdenis

De Besnijdenis gebeurt om verschillende redenen zoals hygiëne en gezondheid, religieuze  en culturele tradities. Bij de Marokkaanse cultuur gebeurt het meestal zo snel mogelijk na de geboorte maar in de Turkse cultuur is het juist vaker gebruikelijk om het te doen als de jongen alles begrijpt. 

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je event

In 3 stappen je besnijdenisfeest tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Ontwerp

In ons eerste gesprek delen we ons mooiste werk en luisteren we naar jouw wensen. Op basis daarvan maken wij een schets, keuze van inrichting en meer.

2

Planning

Ons team zorgt voor locatieonderzoek, contractering, licenties, reserveringen, gastenlijsten, plattegronden en budgetbeheer. Je feest wordt onvergetelijk!

3

Realisatie

Dankzij de draaiboeken, planningen en voorbereidingen die wij samen hebben ontwikkeld, kunnen wij garanderen dat alles perfect verloopt.

Feestje | Contact basma

Neem contact met ons op

Wij organiseren samen met jou het perfecte feestje. Neem nu vrijblijvend contact op en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...