Bohemian bruiloft

Bij de Bohemian bruiloft draait alles om warmte, vriendelijkheid en samen zijn met moeder natuur. Dit concept op je bruiloft is als een pagina uit een betoverend sprookjesboek dat tot leven komt! BASMA helpt je graag met de realisatie hiervan.

Boheemse decoratie

Bohemian decoratie bestaat uit natuurlijke elementen, wilde bloemen en lichtjes. Dit zijn dan ook de belangrijkste elementen in dit concept. Sta jij dichtbij de aarde en het milieu en wil je dit ook sterk laten terugkomen op je grote dag? Dan sluit dit concept volledig bij je wensen aan.

Onze decoratie is een mix van diverse objecten, kleuren en patronen uit diverse delen van de wereld. Laat je verrassen en meenemen met dit natuurlijke sprookjesthema!

De Bohemian stijl is mooi te combineren met de Botanische tuin stijl. Allebei staan zij dicht bij de aarde en de natuurlijke schoonheid.

Boheemse decoratie

Organisatie van je Bohemian bruiloft

Wij ontwerpen, plannen en realiseren onvergetelijke momenten.

Bohemian trouwjurk

Bohemian trouwjurk

De Bohemian trouwjurk is vooral gemaakt van zachte stof die comfortabel zit. Het liefst met de mooiste bloemetjes erop.

Bohemian bruidstaart

Bohemian bruidstaart

Een Bohemian bruidstaart is gemaakt met blaadjes, bloemetjes en fruit. BASMA heeft een ruim assortiment aan bruidstaarten die aansluiten bij jouw wensen.

Bohemian dresscode

Bohemian dresscode

Bij dit thema is het belangrijk dat je niet te chique gekleed gaat. Een zomerjurk of overhemd met das is al genoeg om helemaal bij het thema aan te sluiten.

Bohemian bruiloft stijl

Bohemian bruiloft stijl

Het belangrijkste van de Bohemian bruiloft is de natuur en de frisse wind door je haren. Zo is het kapsel van de bruid meestal ‘messy’ met bloemen en bladeren in het haar. De man draagt vaak een overhemd met bretels en het liefst nog een klein strikje erbij.

Bloemen zijn onmisbaar op de bruiloft. Zo heeft het bruidsboeket zo veel mogelijk bloemen en sta je het liefst onder een bloemenboog. Al met al is het een gezellige sfeer waarbij je één wordt met de natuur, zonder al te veel heftige decoratie.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Zo organiseren wij je Bohemian bruiloft

In 3 stappen je Bohemian bruiloft tot in de puntjes verzorgd.

Aanpak Stappen

1

Bruiloft design

Een succesvolle bruiloft begint met het ontwerp. In ons eerste gesprek nemen wij je mee in de wereld van de magische creatie van de bruiloften van BASMA.

2

Bruiloft planning

Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het plannen van jouw bruiloft. We presenteren een persoonlijk plan dat is uitgewerkt tot de laatste seconde.

3

Bruiloft productie

BASMA zorgt ervoor dat elk detail van het ontwikkelde plan wordt uitgevoerd. Alles wat we samen hebben bedacht, inclusief alle draaiboeken, komt tot leven.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..