BASMA Embleem

Trouwlocaties met allure

Je gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd! Nu komt het moment om jouw droomdag te gaan plannen. Je bent er al snel genoeg achter gekomen dat er enorm veel bij komt kijken. Eindeloze keuzes… Waar begin je met plannen? Hoe vind je de perfecte trouwlocatie? Daar helpen wij jou graag bij. Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 beste trouwlocaties in Nederland. Kies je voor 1 van deze locaties in combinatie met BASMA als jouw weddingplanner? Dan ontvang je ook nog eens voordeel! Heb je nog vragen? Schroom dan niet en vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag om jouw droomdag onvergetelijk te maken.

Van der Valk Hotel Sassenheim trouwlocatie

De locaties van Basma

Het Scheepvaartmuseum

Heeft u altijd al willen trouwen in een sprookjesachtige omgeving!? Dan ben je bij Het Scheepvaartmuseum aan het juiste adres.

Koninkrijk Insituut voor de Tropen

Het Koninklijk instituut voor de Tropen, gevestigd in het hippe Amsterdam-Oost, is een prachtig gebouw voor de meest bijzondere dag van uw leven.

Arendshoeve 'The garden of Amsterdam

Bij Arendshoeve ‘The Garden of Amsterdam’ zijn er tal van mogelijkheden voor de mooiste dag van jullie leven.

Hilton Hotel Den Haag

Trouwen bij een not-your-typical trouwlocatie is mogelijk bij het Hulstkamp Gebouw.

Hulstkamp Gebouw

Trouwen bij een not-your-typical trouwlocatie is mogelijk bij het Hulstkamp Gebouw.

Van der Valk Hotel Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim heeft jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften van diverse culturen.

Grand Hotel Huis ter Duin

Het majestueuze Grand Hotel Huis ter Duin bevindt zich al meer dan 130 jaar op het hoogste punt op het Duin van Noordwijk en is direct gelegen aan het strand met een geweldig uitzicht over de Noordzee.

Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg is de ultieme entourage voor een bijzondere bruiloft. Dit elegante kasteel ademt traditionele hoffelijkheid en een gemoedelijke sfeer. De locatie zal zorgen voor een persoonlijk en warm gevoel.

Het Atrium

De meest bijzondere dag van je leven vieren in een imposante en unieke publieke ruimte van Den Haag!? Dat is mogelijk bij Het Atrium, de ontvangstruimte van het stadhuis. Het Atrium is hoog, licht, ruim en open.

Hoe werkt het?

 

Kan je maar geen keuze maken over je trouwlocatie? Geen stress, team BASMA helpt je graag bij deze lastige keuze. Je geeft je wensen van je trouwlocatie door aan ons en wij gaan samen met jou opzoek naar de locatie die zorgt voor de juiste match.

Altijd op de hoogte van onze nieuwtjes?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief