De Grand Entrée

De Grand Entrée

De Grand Entrance. Zo kom jij binnen op jouw feest! Er zijn verschillende manieren om binnen te komen op een evenement. Met de entree maak jij als bruid/bruidegom een eerste impressie van hoe geweldig het feest zal zijn. Ik heb daarom een aantal manieren van binnenkomen geïnventariseerd om in deze blog te highlighten voor wat inspiratie.   

De super-de-luxe auto entree

 

De gasten staan buiten in spanning af te wachten tot het glamour koppel eindelijk op de locatie aankomt. Van een afstand zien ze een supermooie auto aan komen rijden. Is het een sportauto, limousine of wellicht een super-de-luxe auto? De gasten beginnen te klappen, de trommelaars beginnen muziek te maken, het koppel stapt uit de auto en dansend gaan zij hun weg richting de zaal. 

Interesse om op een soortgelijke manier binnen te komen op jouw evenement? In Nederland heb je genoeg bedrijven waar je voor een dag een luxe of unieke auto kunt huren. Een extra tip: je zou de auto ook kunnen gebruiken voor de koppelfoto’s overdag. Hoe cool zou dat zijn?!

De royale trap entree

Een andere meer bekende entree is via een koninklijke trap. Gelukkig zijn veel evenementenlocaties voorzien van een grote en brede trap. Met wat mooie doeken- of bloemendecoratie van Basma Weddings, worden deze trappen omgetoverd tot een magische entree optie. Stel je eventjes voor: de lichten in de zaal worden gedimd, een romantisch liedje naar keuze wordt via de speakers afgespeeld en de bruidegom staat onderaan de trap vol verwachting te wachten tot zijn bruid tevoorschijn komt. En daar is ze dan, in haar witte prinsessenjurk met lange sleep, loopt ze stap voor stap van de trap af. Onderaan gaat het vuurwerk af en loopt de bruid door de rookeffecten richting haar man voor een eerste romantische dans…wat een begin van een te gekke avond!

De lift entree

Sommige zalen zijn voorzien van een ondergrondse lift. Deze zou je ook kunnen gebruiken voor een extra originele entree. Doordat de lift in de vloer is geïncorporeerd, is deze nauwelijks te zien. De gasten zullen verzekerd verrast worden wanneer de vloer opeens open begint te breken. 

Bij Basma Weddings maken wij soms de gekste dingen mee. Eén daarvan is toen een koppel besloot een lift entree te maken in locatie De Koning. Het werd donker en wij stonden klaar om de rookeffecten te verzorgen. De lift kwam naar boven en langzaamaan zagen we een luxe auto tevoorschijn komen, die ook nog eens extra begon te vroemen. Opeens stond er dus een auto midden in de trouwzaal. Je kunt het dus zo origineel maken als je zelf wilt. 

Koets en paard entree

Krijg je een dromerige blik in je ogen wanneer je de gouden koets van het Koningshuis op TV ziet? Of die luxe koets met witte paarden in die ene film? Nou dromen zijn niet altijd bedrog. Want ook deze entree is te verkrijgen in Nederland. Dus wil je echt voor een prins en prinsessen entree gaan, dan is de trouwkoets een absolute goede keuze. Bij deze optie is het leuk om de koets ook overdag te huren voor de koppel fotoshoot.  

De vliegende entree

De wat? Ja je leest het goed. Koppels proberen steeds originelere en gekkere ideeën te bedenken om hun gasten versteld te doen staan. Zo is er dus ook de optie om via een luchtballon, helikopter, 100en opgeblazen ballonnen of kraanhanger een entree te maken. Misschien iets te veel van het goede- en een klein beetje gevaarlijk ook, maar iedereen mag op de mooiste dag van zijn/haar leven doen wat bij hem/haar persoonlijkheid of thema past. 

Hoe was jouw entree op jouw evenement? Wij zouden het superleuk vinden als je jouw ervaringen en/of toekomstige ideeën met ons deelt. Wellicht brengt dat ook bij Basma Weddings nieuwe inspiratie voor toekomstige bruidsparen!

Door  Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.