Trouwen in de winter

Winter Wonderland bruiloften

Trouwen in de winter is niet erg populair. Lucky you! Want daardoor wordt jouw feest extra speciaal. Had je een droomlocatie op het oog die normaal gesproken altijd volgeboekt is? Grote kans dat deze in de maanden november-februari beschikbaar is.
Natuurlijk is de kans op een tuinbruiloft heel klein in de winter, maar in de zalen zal er zeker verwarming zijn. Koud buiten, maar lekker warm binnen. En als het nog niet warm genoeg is, dance the night away en je zult zeker opgewarmd worden!

Trouwen tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn er ook veel mensen die vrij nemen. Je kunt brutaal zijn en de bruiloft op Kerst of Nieuwjaar organiseren, of kiezen voor een rustiger moment in het seizoen. Wat je ook kiest, de drukte van het zomerse hoogseizoen zul je niet mee hoeven te maken als je gaat trouwen in de winter. En heb je er ooit bij stil gestaan dat het begin van een nieuw jaar best wel een speciaal moment kan zijn om de liefde te vieren? Zo van ‘New Year, New Me, New Us’. Best romantisch. Bijna net zo romantisch als kiezen voor een Valentijn wedding.

Thema: Winter Wonderland

De feestdagen komen niet voor niets in deze periode voor, want ook al is het koud, blijven het gezellige maanden. De combinatie van de donkere dagen (misschien zelfs met sneeuw, fingers crossed) en lichtjes creëren DE perfecte romance sfeer. De soort sfeer die wij maar al te graag op bruiloften willen voelen. Ga dus vooral voor veel lichtjes en kaarsen. De kleur wit zal het meeste voorkomen bij trouwen in de winter, en dat past ook wel bij dit thema. Je kunt kiezen voor een All-White wedding of het combineren met wat winterse kleuren zoals zwart (super chique), rood (de kleur van de liefde) of goud/zilver (een beetje Christmas). Bij BASMA Weddings kun je kiezen voor de prachtige Winter Wonderland taart, die vult jou thema helemaal aan. Net zoals het Winter Wonderland bruidsboeket. Neem eens een kijkje bij het Winter Wonderland concept van BASMA Weddings!

Trouwen in de winter

Als je het zo bekijkt, is trouwen in de winter nog best wel leuk! Natuurlijk kunnen wij de weersomstandigheden niet controleren en zal vervoer naar de locatie wellicht een challenge worden. Ook als je nog foto’s wilt maken buiten, dan zul je dit in de middag moeten doen. De dagen zijn namelijk kort…maar de nachten zijn lekker lang! Genoeg donkere uren om te feesten dus.

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met Winterse droombruiloften, bekijk onze Youtube channel. Foto by Devanshi Photography.