Suprise birthday bash Ruba Zai van Hijabhills

Blogs Ruba Zai birthday party

Zij is wellicht de populairste hijabi Queen van Nederland…the one and only Ruba Zai (Hijabhills) viert feest en wij kregen een speciale uitnodiging om mee te feesten! Happy Birthday Ruba! Wij van BASMA Weddings mochten afgelopen zondag de decoratie verzorgen op haar surprise birthday party.

Wie is Ruba Zai a.k.a Hijabhills

Net als veel meiden en jonge vrouwen tegenwoordig, begon Ruba Zai met tutorials en lifestyle video’s online om zo haar kennis op het gebied van fashion te delen met de wereld. Maar met 1.2 miljoen volgers op Instagram, steekt deze dame er echt wel bovenuit. Om als Moslima met hoofddoek in deze industrie ver te komen was in het begin een struggle. Het is daarom geweldig om vele ‘hijabi’s’ bekendheid zien te maken op het fashion podium. BASMA Weddings heeft mogen ervaren: dames als Rubai Zai zijn daadwerkelijk échte powervrouwen!

Als Hijabhills is ze te vinden op Instagram en ze heeft nu al een Cosmopolitan cover, Grazia shoot met haar dochtertje en Dolce & Gabanna partnership op haar naam staan. Ook heeft ze naam gemaakt als lifestyle coach bij RTL Boulevard. En wij zien haar nog veel meer amazing things doen in de toekomst. BASMA Weddings houdt haar in ieder geval in de gaten . Jij ook?

Happy Birthday Ruba!

Om al haar successen te vieren, besloot haar zusje Saara Zai haar te verrassen op haar verjaardag met een prachtige locatie, sprookjes decor, heerlijke food en geweldige muziek waar verschillende partijen een bijdrage aan hebben geleverd. Namelijk: Event Center Dordrecht, BASMA Weddings, Noenoe Catering Services, Couture Cakes en MSE Audiovisueel. Maar shhtt…het moest wel een surprise blijven hoor…Deze party werd op zondag 30 september gehouden in Event Center Dordrecht. Een prachtige locatie voor een prachtige gelegenheid. Het thema is gebaseerd op het gelijknamige boek en de film waar de knappe Leonardo Dicaprio de hoofdrol in speelt… Yes! The Great Gatsby! Het beloofde een classy surprise party te worden, en dat was het ook zeker!

The surprise party

Het was een besloten feest met de allerliefste vrienden en familieleden. Er werden swingende songs gespeeld, er was een enorm buffet, ook gebaseerd op het thema, en de sfeer was heel erg VIP. Toen was het tijd voor Ruba Zai om verrast te worden. Ze liep samen met haar man (gekleed in true Gatsby style) naar binnen. Het vuurwerk ging af en de rook creëerde een special effect om de entrance nog spectaculairder te maken. “Surprise!” riep iedereen. Ruba was helemaal verrast & happy en dit gevoel bleef hangen tot in de late uurtjes van het feest… Ze begroette iedereen met een kus op de wang en bedankte voor de surprise party. Daarna was het tijd om foto’s te maken en kwam ik met haar in gesprek. Ik vroeg haar wat ze van het feest vond. Ze zei dat ze wel wist dat er een feestje zou zijn, maar niet zo groots als dit. Ze was dus werkelijk in allerlei opzichten verrast!

The Great Gatsby thema

De grote Gatsby is een roman van de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. Het verhaal speelt zich af op Long Island en in New York gedurende de zomer van 1922. Dit is de periode van de roaring twenties. Glitter, glamour en helemaal over de top sfeer voor inrichting en decor. Gold, black & white waren de themakleuren. Saara Zai heeft Event Center Dordrecht & BASMA Weddings geïnspireerd. Deze geweldige organisaties wilden Ruba Zai ook verrassen en zij gingen helemaal los.
Alle decor details bevatten zwart met wit en goud. Zwarte tafellakens, gouden kaarsen en witte vazen met witte en gouden veren. En natuurlijk een prachtige 3-laags cake omringd met zwarte en gouden ballonnen. Een echte hint van The Great Gatsby.

Proud of you Ruba

BASMA Weddings is heel trots op Ruba Zai. Zij is nog maar 25 jaar en zij heeft al zoveel bereikt. Dat is erg knap en daaruit blijkt dan ook dat Rubai ambitieus is en over veel doorzettingsvermogen beschikt.
Heel veel succes gewenst de komende jaren en wij gaan waarschijnlijk nog veel van je horen. Nogmaals van harte gefeliciteerd.

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met themafeesten, bekijk onze Youtube channel. Foto by Cosmopolitan