Eventproducer stagiair(e)

Ben jij een initiatiefrijke, gedreven, creatieve en een zelfstandig werkende topper die niet van stil zitten houd? Dan zijn wij van BASMA op zoek naar jou. Als stagiair(e) eventproducer regel je de meest uiteenlopende zaken, denk aan het ordenen van de materialen in het magazijn, het opstellen van planningen en draaiboeken en het leveren en opbouwen van de decoratie,. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat de trouw locatie er tot in perfectie uitziet en dat het bruidspaar en de gasten een onvergetelijk en zorgeloze dag/avond beleven.

Eventproducer stagiair(e)

Word jij de gedreven eventproducer van BASMA?

Word jij dé stagiair(e) van het jaar bij BASMA en ben jij ervan overtuigd dat jij de perfectie waar wij naar streven naar een hoger niveau kan brengen? Ben je een goede gesprekspartner zowel naar je collega’s als naar onze business partners? Heb jij een stip aan de horizon en wil je deze waar maken? In dat geval ben je bij BASMA bij het juiste adres.

Jij:

Voor de gedreven eventproducer wordt goed gezorgd:

Zo word jij onze stage held!

Nieuwsgierig?

Vragen? Neem contact op met ons via 033-700 9703. Kom in actie en solliciteer direct door een e-mail te sturen met je CV en motivatie naar info@basmaweddings.nl. Bekijk ook de andere vacatures op basma.nl

100%

Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%

Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+

Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...