Marketingcommunicatie stagiair(e) bruiloften

Ben jij een marketingcommunicatie held? Kom jij ons vertellen wat BASMA echt moet doen op het gebied van marketingcommunicatie, social media, content en meer? En moeten wij op de markt flyeren voor naamsbekendheid of een bekende influencer/ blogger vragen voor een online campagne op haar Instagram-account? Jij bent de held van deze tijd en jij snapt het vast veel beter. Kom het ons dan onmiddellijk vertellen.

 

Als stagiair(e) marketingcommunicatie bruiloften adviseer je het marketingteam en ontwikkel je creatieve marketing- en communicatieplannen. Denk hierbij aan de lanceringscampagne voor het allernieuwste BASMA decor, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven via MailChimp, het ontwikkelen van interessante blogs die onze doelgroep graag wil lezen. En alle andere zaken die alle toekomstige bruidsparen moeten weten om voor BASMA Wedding te kiezen. Jouw doel is om de klant het juiste gevoel te geven en ervoor te zorgen dat de klant voor BASMA kiest. En zo help jij de mooiste dag voor het bruidspaar te realiseren.

Marketingcommunicatie stagiair(e) bruiloften
Commercieel medewerker stagiair(e) bruiloften

Word jij onze marketingcommunicatie held?

Word jij dé stagiair(e) van het jaar bij BASMA door ervoor te zorgen dat onze omzet naar een hoger niveau gebracht wordt? Ben je een goede gesprekspartner zowel voor jouw collega’s als voor onze business partners? Heb jij een stip aan de horizon en wil je deze waar maken? In dat geval ben je bij BASMA aan het juiste adres.

Jij:

Jouw taken:

Voor de commerciële tijger wordt goed gezorgd:

Zo word jij onze stage held!

Nieuwsgierig?

Vragen? Neem contact op met ons via 033-700 9703. Kom in actie en solliciteer direct door een e-mail te sturen met je CV en motivatie naar info@basmaweddings.nl. Bekijk ook de andere vacatures op basma.nl

100%

Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%

Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+

Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...