Interview RTL Nieuws impact corona op bruiloften

Afgelopen 18 augustus 2020 heeft eigenaar Wadei Laroussi van BASMA een interview gehad met Pepijn Crone, verslagever van het RTL Nieuws over de corona maatregelen naar aanleiding van de toenemende aantal besmettingen in de Randstad. Wadei Laroussi gaf zijn bevindingen en ervaringen in de trouwbranche.

Interview RTL Nieuws impact corona op bruiloften
Interview Over Toenemende Corona Besmettingen In Amsterdam

Interview Over Toenemende Corona Besmettingen In Amsterdam

Rondom 18 augustus 2020 liepen de aantal corona besmettingen flink op in de Randstad en in het bijzonder Amsterdam. De burgemeester van Amsterdam kwam met bijzonder regionale maatregelen ten opzichte van de landelijke maatregelen. Ondanks het terugdringen van de aantal bezoekers en gasten in Horeca en bruiloften blijven de corona besmettingen stijgen.  RTL Nieuws heeft een uitzending gemaakt met o.a. een interview met Wadei Laroussi van BASMA.

Impact door verlaging aantal gasten in de trouwbranche

Wadei Laroussi, van BASMA geeft in het interview aan dat tijdens de intelligente lockdown alle bruiloften zijn geannuleerd en/ of verschoven naar de toekomst. Tevens is de toekomst vrij onzeker is, want men heeft geen flauw idee waar dit naartoe leidt en wanneer dit überhaupt is afgelopen. Waar we in begin van de zomer de cijfers van de besmettingen zagen dalen, zijn deze stijgend. Dit tot grote teleurstelling van de bruidsparen.

Impact door verlaging aantal gasten in de trouwbranche
Droom bruidspaar valt in duigen

Droom bruidspaar valt in duigen

Bruidsparen zijn zeer teleurgesteld dat de dag waar zij dagen en maanden naar hebben toegeleefd in duigen valt. Vooral in sommige culturen is 50 tot 100 gasten bijna onmogelijk. Waardoor men toch besluit de bruiloft te annuleren of door te schuiven naar de toekomst. Vooral de bruid vind zo een dag heel belangrijk. Zij heeft jaren, maanden, dagen voorbereid op het moment dat zij in het huwelijksbootje mag stappen en dat is door Corona in één klap voorbij.

Meer media van BASMA?
Bekijk in de media pagina op basmaweddings.nl.

100%

Persoonlijk

BASMA staat voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%

Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (Google Review 4,8) en roemen onze persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+

Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfsevenement of intiem feestje thuis.

Liever een combinatie of uniek thema?

Deel je wensen met onze styliste en laat je inspireren

Bruiloft | Contact basma

Plan direct je afspraak

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Plan nu vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...