Catering bruiloft

Bruiloft catering betovert smaakpapillen, versterkt de sfeer en maakt jouw dag nog specialer. Met culinaire meesterwerken en attente service zorgt het voor een onvergetelijke ervaring, waar smaak en liefde samenkomen.

De perfecte culinaire reis

Bruiloft catering gaat verder dan eten: het is een culinaire reis die de liefde en persoonlijkheid van het bruidspaar weerspiegelt, met een topkwaliteit service voor een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

  1. Planning: bij het plannen van de catering is het cruciaal om het bruidspaar te leren kennen, hun stijl en wensen te begrijpen. Of het nu gaat om een intieme of grootschalige viering, traditionele gerechten of een unieke culinaire ervaring, de catering past zich aan.
  2. Presentatie: een getalenteerde cateraar maakt gerechten die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien. 
  3. Service: van belang voor de gastvrije sfeer van de dag. Speciale dieetwensen en allergieën worden zorgvuldig behandeld.
Catering bruiloft

Onze bruiloft catering

State of the art catering voor je bruiloft: BASMA verzorgt het.

Catering op je bruiloft

De beste catering services

BASMA beschikt over een enorm netwerk aan cateringbedrijven. Je vindt bij ons altijd een match, afgestemd op jouw (dieet)wensen, eventuele allergieën, budget en cultuur.

Catering kosten bruiloft

Kosten van catering

De kosten van catering op een bruiloft worden beïnvloed door het aantal gasten, het type maaltijd, de locatie en eventuele extra diensten zoals bediening, fotografie en decoratie.

Divers aanbod catering

Voeg een interactief element toe aan je bruiloft entertainment met verschillende eetstijlen, zoals buffetten, foodtrucks en live cooking. Bij BASMA hebben we ervaring met een divers aanbod.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (Google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid.

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...

Ik wil contact hebben over..