Bruiloft styling

Bruiloft styling bepaalt de sfeer en het thema van de dag. Het omvat meer dan alleen kleur- en decorkeuzes: het gaat om een onvergetelijke ervaring voor het bruidspaar en de gasten. BASMA is specialist in het stylen van jouw bruiloft.

Aan de slag met jouw styling

Bij bruiloft styling maak je twee cruciale overwegingen: het thema en het kleurenpalet. Het thema kan variëren, van traditioneel tot modern, en beïnvloedt de decoratie. 

De belangrijkste decoraties:

  • Bloemendecoratie, zowel voor de locatie als persoonlijke boeketten, in lijn met het gekozen thema en kleurenpalet. 
  • Tafeldecoraties zoals tafelkleden, servies, bestek, glaswerk en centerpieces, vaak gepersonaliseerd met tafelkaarten en menukaarten. 
  • Verlichting, zoals kaarsen, lantaarns en kroonluchters, heeft een aanzienlijke invloed op de sfeer, vooral bij avond bruiloften, en kan belangrijke elementen zoals de dansvloer, ceremonie plaats en taarttafel accentueren.

Trends bij bruiloft styling

Achtergronden, zoals bloemenwanden of speciale borden, zijn trendy op het gebied van bruiloft styling. Ze bieden mooie foto mogelijkheden en visuele aantrekkingskracht. 

Met personalisatie maak je een bruiloft uniek. Aandacht voor detail en creativiteit zijn dan ook cruciaal voor het creëren van een onvergetelijke bruiloft. Dit kan met foto’s, verhalen of betekenisvolle items in de decoraties, zoals gepersonaliseerde stoelhoezen, servetten of trouwkaarten.  

Jouw bruiloft styling op maat

Wij ontwerpen, plannen en realiseren de styling van jouw bruiloft.

Styling van iedere locatie

Elke locatie toveren we om tot een adembenemend decor. Van een knusse bruidszaal tot bohemian tuinen.

Bruiloft styling

Speciale styling effecten

Ontdek hoe adembenemende en betoverende effecten een onvergetelijke sfeer creëren en jullie grote dag echt spectaculair kunnen maken.

Budget en planning

Door een duidelijk, transparant budget en samenwerkingen met professionals zorgen we dat alles op tijd wordt gestyled.

100%
Persoonlijk

Wij staan voor een 100% persoonlijke aanpak. Jouw persoonlijkheid of die van je organisatie is voor ons de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

96%
Klanttevredenheid

Klanten waarderen ons met een uitstekende beoordeling (Google Review 4,8) waarderen onze aanpak, betrouwbaarheid en bereikbaarheid

15+
Jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts zijn wij dé organisatie voor jouw bruiloft, bedrijfs-evenement of intiem feestje thuis.

Bruiloft | Contact basma

Neem direct contact op

Wij staan voor je klaar om samen met jou het perfecte event te ontwikkelen. Laat nu je gegevens achter en zet de eerste stap naar een onvergetelijke dag.

Ik wil contact hebben over...