Liefde is waar het om gaat, all you need is love

Liefde is waar het om gaat op blogpagina

Het begint met liefde. Of jouw bruiloft nou groots of klein is, in een prachtige zaal of in de buitenlucht gevierd wordt, in Nederland of in het buitenland plaats vind. Of het nou een bruiloft, babyshower, verjaardag of conference is…we horen niet te vergeten dat het allemaal begint met love. Het doel van een evenement is namelijk het vieren van een adembenemende liefde of vriendschap van de mens. En hoe geweldig is het dan dat dit gevierd en gedeeld kan worden met de mensen die jij lief hebt in het leven?

Begin bij de liefde

Hij gaat op 1 knie, je hand wordt gevraagd of jullie besluiten gewoon dat het tijd is voor verbintenis zodat jullie de rest van het leven samen als happy couple avonturen tegemoet kunnen gaan. En dan komt het leukste van allemaal (ja ladies verberg die vreugde maar niet, jullie weten dat ik gelijk heb)…planning a wedding wohoo!  En je begint te dagdromen over de perfecte locatie, de bloemen decoraties, welke muziek je wilt horen, welke catering je gaat kiezen, wie je gaat uitnodigen en welke Basma Weddings decor stukken perfect bij het plaatje zullen passen.

Je droomt en droomt en dan.. wordt je wakker in de realiteit en realiseer je de stress die zich begint op te bouwen. “Wat nou als ze niet mijn kleur bloemen hebben?” …”Zal die ene tante toch haar kinderen meenemen?” …”Is die DJ niet volgeboekt?” “Wat zal mijn familie denken over de locatie?” Tegen die bruid zeg ik graag het volgende: vergeet niet dat het allemaal begint met liefde!

Het leven is mooi

Jouw vriendin is zwanger van een jongentje en je wilt graag iets terug doen voor de mooie vriendschappelijke momenten die jullie samen gehad hebben, dus je organiseert een babyshower. Alles moet natuurlijk in blauw denk je dan. Ook regel je die Tiffany White stoelen die ze zo mooi vind. “Oh en zal ik een Sweet Table nemen of een taart” “Gaan we voor lunch of diner” “Zal ik ook een limousine regelen of gaat dat te ver?” Nou kan je met feestjes nooit te ver gaan, maar vergeet niet dat dit om de geboorte gaat van een nieuw mens. Een nieuw leven dat voort is gekomen uit liefde. Loop niet al te hard van stapel en bedenk waar de focus ligt. Vergeet niet dat het allemaal begint met liefde!

Sharing is caring…

Wat de reden ook is van jouw evenement, de achterliggende gedachte zal vaak liefde zijn. Of het nou liefde is tussen 2 personen, liefde voor je ouders, liefde van een vriendin, liefde voor jouw collega’s…het is liefde voor het leven, en dit hoor je te delen. Bij BASMA Weddings zullen we jou evenement dan ook echt met liefde organiseren. We maken met liefde een prachtige Restyling en zetten voor jou een mooie bruidstaart in elkaar. Want All you need is LOVE.

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie met bloemen, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie.