Kerstromantiek in december 2017

Kerstromantiek

Trouwen in december, kerstromantiek!

Als je er voor kiest om in december te trouwen met de liefde van je leven dan heb je niet veel nodig om te kiezen voor kerstromantiek. De maand december staat van oudsher in het teken van vreugde en saamhorigheid. De winkelstraten en de woningen zijn versierd met dennen, lampjes, kaarsen en prachtige kerstballen in de kleuren rood, groen, wit, goud en zilver. Trouwen in december betekent de ultieme kerstromantiek!

Ga je voor kerstromantiek, Alice in Wonderland of Frozen sfeer

Het kiezen van een thema die zorgt voor kerstromantiek lijkt makkelijk, maar is toch heel lastig. Als bruidspaar ga je samen op zoek naar een evenwichtig thema waarbij de sfeer van de maand december tot zijn recht komt zonder afbreuk te doen aan de bruiloft zelf. Het moet namelijk geen kerstdiner worden. Bij het bedenken van een geschikt thema kan je denken aan sneeuw, verlichting, vuurwerk, romantische muziek en luxe gedekte tafels. Welk thema je ook kiest of het nou kerst, Alice in wonderland of Frozen is, het slaagt altijd 100% bij BASMA Weddings.

Warme chocolademelk of Marokkaanse muntthee

Iedereen houdt van luxe, jouw gasten dus ook. Daarom is de decoratie van de feestzaal ontzettend belangrijk. Deze zorgt namelijk eigenlijk al voor 75% voor de sfeer en spanning.  Zorg er daarom voor dat jouw thema goed terugkomt in de decoratie van de zaal met een tikkeltje van jouw eigen ik en die van je gloednieuwe partner. Vergeet je in de koude maand jouw gasten niet op te laten vangen met een warme kop chocolademelk of een glas Marokkaanse muntthee? Dan kunnen zij de buikjes alvast opwarmen voordat de voetjes van de vloer gaan.

Door Fatima El Baghdadi. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie.