Het bruiloftseizoen is van start gegaan…

Het bruiloft seizoen is van start op blogpagina

Ready, set…get married

Het zonnetje schijnt, de bloemen staan prachtig in het gras, je raadt het al…het bruiloft seizoen is van start gegaan! In Nederland zijn de maanden maart tot september in de ban van bruiloften. Ondanks dat er nooit zekerheid is of de zon zal schijnen gedurende deze maanden, houden we niet op met trouwen. Zolang de bloemen maar bloeien, bloeit de liefde volop mee.

Het lente seizoen

De wind blaast zachtjes een frisse lucht, de rozen creëren kunst met hun mooie felle kleuren, de zee die rustig wiebelt, het zonnetje dat jouw lach doet schijnen. Zoveel redenen waarom de lente een prachtseizoen is voor jouw bruiloft. En er zijn er nog een aantal: of je nou binnen of buiten trouwt, die verse bloemen die in een vaas op de tafels staan maken de locatie helemaal af. Het mooie licht dat door de ramen binnenvalt wanneer jij ‘I do’ zegt, kijkend naar jouw knappe prins, geeft een intense romantische sfeer. En wat dacht je van de foto’s van jullie samen, wandelend hand in hand door het mooie groene gras, met de zon in jullie ogen en de zingende vogeltjes vliegend in de heldere blauwe lucht. Zie je het al voor je…

Summer lovin’

Zoals het liedje van Grease het al zei: ‘Summer lovin had me a blast’. Wat is de zomer toch een genot voor bruidjes en bruidegoms. Ga voor een buitenbruiloft op een landgoed, in een grote tuin onder een partytent of kies voor een zaal met airco. In dit seizoen zijn de keuzes eindeloos. Het weer is mooi, de mensen voelen zich mooier en de liefde is op haar allermooist. De dagen zijn lang, dus er kan NOG langer gefeest worden, wie wil dat nou niet!

Kies jouw ideale bruiloft seizoen

De maanden maart tot september staan dan wel hoog op het lijstje, maar het ligt natuurlijk helemaal aan jou om het ideale wedding seizoen te kiezen waar jij van droomt. Decoratiebedrijven kunnen tegenwoordig zelfs in de winter een zomerbruiloft creëren en andersom. Niets is dus te gek. Als je toch voor HET bruiloft seizoen gaat, let dan wel op dat je op tijd begint met plannen, want druk zal het zeker zijn. Ik kijk er in ieder geval naar uit om je dit seizoen tegen te komen bij BASMA Weddings, om jouw droom van de ideale bruiloft waar te maken. Met de meest gave special effects en de prachtigste bloemen! Welk seizoen dat ook mag zijn!

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie met bloemen, bekijk onze Youtube channel voor meer inspiratie.