Dromen kunnen werkelijkheid worden

Oulfa dromen

Als hijabi blogger/influencer is het mijn taak om vrouwen over de hele wereld te inspireren en een voorbeeldfunctie te zijn als het aankomt op modest fashion. Door het posten van daily outfits om mijn volgers te inspireren, blijf ik zelf ook gemotiveerd om te doen wat ik graag doe om mijn dromen te doen leven. En creëer ik een steeds meer unieke band met mijn 210K volgers.

Het was een ochtend als elke ander

Ik opende Instagram om mijn newsfeed te bekijken en de laatste posts te checken. Ik scrolde door mijn feed toen mijn blik werd aangetrokken door een foto van één van de mooiste en meest authentieke feest decoraties die ik ooit had gezien. Ik was zo onder de indruk van de foto dat ik hem bleef bewonderen en bijna vergat te kijken van wie deze post was. Natuurlijk was ik ontzettend nieuwsgierig welk bedrijf zo’n prachtige feestelijke tafels kon neerzetten. Al snel kwam ik terecht op de homepage van BASMA Weddings. Terwijl ik de pagina bekeek voelde het alsof ik werd uitgenodigd voor een magisch sprookje. Ze hadden zoveel originele en unieke decoratie ideeën. Een ware streling voor het oog! Niet alleen decoratie, maar ook verlichting, restyling van feestruimtes, laaghangende rook en zelfs vuurwerk zag ik op basmaweddings.nl.

Spontaan verliefd op het merk BASMA Weddings

Toen ik een foto zag van een party decoratie die compleet paste bij het thema van mijn aankomende birthday party bash! Ik had al besloten dat ik een feest vol pluimen wilde en vond op de pagina van BASMA Weddings verschillende party en event foto’s die compleet voldeden aan de dromen in mijn hoofd.

Birthday bash was een groot geheim

Na het zien van alle prachtige foto’s had ik het door, dit zijn echte professionals. Ik wist nu zeker, dat ik wilde dat BASMA mijn volgende feest zou organiseren. Na enkele uren kon ik de BASMA vibes nog steeds niet uit mijn hoofd krijgen. Excited en zenuwachtig besloot ik hen te benaderen. Toen ik één van de mensen van BASMA Weddings sprak snapte hij direct wat ik wilde en samen hadden we al snel een plan gemaakt voor mijn birthday party. We vonden het alle twee heel erg jammer dat mijn birthdayparty nog wel even zou duren, na alle geweldige plannen die we hadden gemaakt. Nog even verder dromen voor het moment daar is. Maar één ding wisten we al zeker. Oulfaxoul en BASMA zijn overduidelijk een superteam.

Dromen van #Give-away t.w.v. 2500 euro

En om dit alvast te vieren voordat ik jarig ben, hebben wij samen een give away bedacht. BASMA Weddings geeft een decoratiepakket ter waarde van 2500 euro weg!! Het enige dat je hoeft te doen is de pagina van BASMA Weddings volgen en in een reactie duidelijk te maken waarom jij deze give away zou moeten winnen. Heel veel volgers zijn je al voorgegaan en de give-away actie gaat hard, dus wacht niet te lang met reageren.

Houd mijn instagram in de gaten voor updates!

Door Oulfaxoul. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creatie op evenementen en bruiloften, bekijk onze Youtube channel.