Het assortiment van Basma Weddings is uitgebreid

assortiment basma weddings

Bij Basma Weddings blijven wij innoveren. De afgelopen maanden heeft ons team hard gewerkt om het assortiment uit te breiden en zo overzichtelijk mogelijk te maken op de BASMA Weddings website. Zo hebben wij genoeg keuze voor iedere klant en bieden wij de modernste en meest unieke decoratie aan!

Het assortiment is nog niet eerder zo uitgebreid

Het assortiment is uitgebreid van 8 naar 12 categorieën. Ieder categorie bestaat gemiddeld uit 4 tot 50 producten en of diensten. Op de Basma Weddings website kun je nu 12 categorieën vinden. Deze zijn:

.

Het assortiment aan concepten

Naast het assortiment, hebben wij ook een aantal feestconcepten samengesteld. Mocht je er namelijk bij het organiseren van jouw droombruiloft niet uitkomen, en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan is het zeker een aanrader om deze unieke concepten te bekijken.
En wil je nog meer inspiratie opdoen, bekijk dan de blogs op de website waar maandelijks de leukste blogs worden gepost over verschillende onderwerpen omtrent de feest en trouwbranche.

Je droombruiloft boven je verwachting

Bij BASMA Weddings kun je bijna alle benodigdheden voor jouw bruiloft of evenement vinden. Mocht je een visie hebben die niet op de website staat? Neem dan contact met ons op want wij nemen graag inspiratie op van onze klanten om het assortiment te blijven vernieuwen. Op deze manier kunnen wij samen het idee doornemen en bekijken of BASMA Weddings het kan realiseren. Daarnaast werken wij in samenwerking met de beste catering, haar en make-up artiesten, feestlocaties en bruidskleding winkels en kun je dus ook bij ons naar deze diensten informeren.

Laat je verrassen door het assortiment op basmaweddings.nl

Bekijk onze betoverende website nu voor onze unieke decoratie items en wellicht zien we je binnenkort in ons gezellige kantoor om jouw droom-evenement te bespreken.

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blogpagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties, bekijk onze Youtube channel.